Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Correu electrònic @economistes

Correu electrònic @economistes

Contingut

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ofereix la possibilitat d'adquirir dos tipus de correu electrònic sota el domini economistes.cat o economistes.com.

El suport tècnic del CEC inclou el tràmit d'alta de les llicències de correu electrònic @economistes.cat/com, les consultes relacionades amb la disponibilitat de la bústia (correcció de bústia plena), la gestió de les contrasenyes i l'ús del correu online (Outlook al navegador).
La informació per a la configuració del correu electrònic està disponible en aquesta secció: configuració.

Trobareu resposta a les Preguntes Freqüents a la secció FAQS del web (Com buidar la bústia del correu? Com restablir la contrasenya del correu?).

Aquest suport no inclou:
- la configuració del correu electrònic @economistes.cat/com al telèfon mòbil i a tauletes.
- les incidències relacionades amb la configuració i la gestió del correu electrònic dins dels programes de correu d'escriptori (MS Outlook, Thunderbird, Apple Mail o similars)
- la transferència, traspàs o copia de la informació continguda a la bústia.

@economistes estàndard

El correu @economistes estàndard és un correu electrònic bàsic i gratuït per a tots els col·legiats/des i està orientat a usuaris que en facin un ús moderat.

Actualment aquest correu treballa sota la llicència Kiosk de Microsoft i té una capacitat de 2 GB d'emmagatzematge. Es pot consultar des de qualsevol dispositiu a través del weboffice i ofereix la possibilitat de configurar-lo com a POP3 a portàtils i ordinadors, i com a Exchange en dispositius mòbils i tauletes. La sincronització POP3 només sincronitza la bústia d'entrada del correu electrònic mentre que la sincronització Exchange permet la sincronització completa del correu, els contactes i el calendari.

@economistes estàndard
Capacitat2GB
Sincronització ordinador
TipusPOP3
Correubústia d'entrada
CalendariNo
ContactesNo
Sincronització mòbil
TipusExchange
@economistes avançat

Per als col·legiats/des que fan un ús més gran del correu electrònic, el Col·legi posa a la seva disposició el servei de correu electrònic @economistes avançat, amb més capacitat d'emmagatzematge i que millora la possibilitat de sincronització entre dispositius.

Aquest correu treballa sota la llicència Exchange Online de Microsoft, ofereix una capacitat d'emmagatzematge de 50 GB i configurar el correu com a Exchange a tots els dispositius, tant portàtils i ordinadors com dispositius mòbils o tauletes. D'aquesta manera, el correu amb totes les seves carpetes, el calendari i els contactes quedaran sincronitzats a tots els dispositius. El correu @economistes avançat, per l'alta capacitat d'emmagatzematge i per la màxima sincronització entre dispositius, permet fer-ne un ús professional i mantenir l'històric de correus al núvol sense importar el volum i el pes d'aquests.

Els col·legiats/des que ja disposin d'un correu economistes.com o economistes.cat poden sol·licitar la millora del correu a coleconomistes.cat/milloracorreu. Amb la millora de llicència no es perd cap correu electrònic, ja que la bústia continua sent la mateixa però amb més capacitat (de 2 GB a 50 GB).

Aquesta millora del correu va associada a una quota anual de 49,36€ (IVA inclòs).

@economistes avançat
Capacitat50GB
Sincronització ordinador/mòbil
TipusExchange
CorreuSí (totes les carpetes)
Calendari
Contactes

 

SOL·LICITAR EL CORREU ELECTRÒNIC @ECONOMISTES

Per sol·licitar el correu @economistes.cat/com pot enviar un mail a cecinformatica@coleconomistes.cat indicant la següent informació:

Dades personals del sol·licitant
Nom:
Cognom1:
Cognom2:
E-mail de contacte:

Dades del correu @economistes
Domini: @economistes.cat o @economistes.com (triar l'opció escollida)
Correu sol·licitat (opció 1):
Correu sol·licitat (opció 2):
Opció: estàndard (gratuïta)
Comentaris:

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA