Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Comissió d'Assessors Fiscals (FiscalistesCEC)

Contingut

Des de la Comissió de FiscalistesCEC informem, analitzem i debatem sobre els canvis normatius relatius a la fiscalitat que es van produint, ja sigui a nivell estatal, autonòmic, local o europeu. Per dur a terme aquestes accions la Comissió de Fiscalistes té establert un exhaustiu programa d’activitats, totes gratuïtes i exclusives per als col·legiats, que se celebren quinzenalment d’octubre a juny i s’aturen coincidint en el període de major volum d’obligacions formals, Renda, Societats, CCAA.

Aquestes activitats contemplen uns Debats Fiscals on els col·legiats poden plantejar consultes de caràcter fiscal que afecten els seus clients i que es resolen en aquestes sessions on tres companys de la Comissió coordinen les consultes i respostes que els col·legiats han enviat prèviament per correu-e a comissiofiscal@coleconomistes.cat. Les respostes sempre són presencials ja que el que es pretén en els Debats Fiscal, és que siguin un espai obert d’opinió, discussió i debat on les consultes tenen resposta principalment després d’haver-se consensuat entre tots els assistents, o en última instància, des de la mateixa taula de coordinació. D’aquesta manera tothom es beneficia d’una resposta que li pot ser útil en un futur.

D’altra banda, en acabar els Debats Fiscals se celebra una sessió temàtica on es tracten temes d’actualitat tributària amb ponents de prestigi especialistes i experts en la matèria objecte d’anàlisi en aquella sessió.

Tant els debats com les sessions temàtiques es poden seguir per videoconferència des de les seus territorials de Girona, Lleida i Tarragona.

Així mateix, mantenim contactes amb els diferents organismes oficials (AEAT, ATC, Generalitat, Diputació i Entitats Locals) i així facilitar de la millor manera possible el treball als nostres col·legiats.

Estructura organitzativa de la Comissió

Comitè directiu

Presidenta: Carme Jover Díaz

Responsables Sessions Temàtiques:
Josep Cid Dacosta
Carme Jover Díaz

Responsables Debats Fiscals:
Miriam Jiménez-Ridruejo Morenas de Tejada
Àlex Segarra Vicente
Pedro Javier Villar Algaba

Responsables Jurisprudència Tributària:
Arnau Farre Andreu (Grup Joves Fiscalistes)
Àlex Segarra Vicente(Grup Joves Fiscalistes)

Responsable Xarxes Socials i Bloc Fiscalistes:
Sergi Sánchez Lluelles

Vocals:
Jordi Bech Sanz
Montserrat Capellas Quintan (Girona)
Josep Maria Coma Martorell
Francesc d'Assís Escoda Mallorquí (Tarragona)
Eduardo Espejo Iglesias
Berta Ferrer Berta
Luís Mas Villellas
Josep Ramon Peiró Roselló (Lleida)
Pedro-Pablo Rodés Roca
Beatriz Sánchez Marín
Àngel Segarra Ferré
Xavier Solé Ribó
Ricard Viña Arasa


Coordinador al Col·legi:

J. Ramon Salvador Monfort

 

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA