Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Millora @economistes

Contingut

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya, a través de l'acord de col·laboració amb HSI (partner de Microsoft), ofereix als col·legiats que ja disposin d'un correu @economistes la possibilitat d'ampliar-ne la capacitat i sincronitzar tots els seus dispositius amb els següents avantatges:

 • Reunions online i missatgeria instantània. L'aplicació Teams permet combinar missatges, trucades de veu i videotrucades.

 • Editar i compartir documents, fotos i molt més des de qualsevol lloc i amb tots els dispositius gràcies a l'aplicació OneDrive i amb 1TB d'emmagatzematge al núvol.

 • Crear intranets o llocs d'equip per compartir informació, contingut i arxius mitjançant l'aplicació SharePoint.

 • Ampliar la capacitat de la bústia del correu de 2 GB a 50 GB.

 • No es perdrà cap correu ja que la bústia és la mateixa, però millorada.

 • Sincronització Exchange: permet sincronitzar el correu electrònic amb totes les carpetes, els contactes i el calendari de tots els dispositius on ho tingui configurat (ordinador, mòbil, tablet i accedint online).
  Per exemple, si llegeix un correu a l'ordinador i l'arxiva a una carpeta, automàticament se li replicarà el canvi a la resta de dispositius.

 

Aquesta millora del correu que inclou l'ampliació de capacitat va associada a una quota anual de 50,40 € + IVA.

 

Com sol·licitar-ho?

 

 1. Omplir el següent formulari.
 2. L'empresa HSI (partner de Microsoft) es posarà en contacte amb vostè per realizar l'ampliació del correu, en un termini màxim de 3 dies.
 3. El primer any HSI li facturarà la part proporcional de la llicència, a partir del mes de gener del següent any HSI li facturarà la quota completa.
 4. Instal·lació + configuració + traspàs de la informació als dispositius: vostè ho pot realitzar (es recomana supervisió d'un informàtic/a). HSI ofereix aquest servei per un preu de 45€ + IVA

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA