Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Millora @economistes

Contingut

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya, a través de l'acord de col·laboració amb HSI (partner de Microsoft), ofereix als col·legiats/des que ja disposin d'un correu @economistes la possibilitat d'ampliar-ne la capacitat i sincronitzar tots els seus dispositius amb dues modalitats:

 • Llicència avançada amb els següents avantatges:

  • Ampliar la capacitat de la bústia del correu de 2 GB a 50 GB.

  • No es perdrà cap correu ja que la bústia és la mateixa, però millorada.

  • Sincronització Exchange: permet sincronitzar el correu electrònic amb totes les carpetes, els contactes i el calendari de tots els dispositius on ho tingui configurat (ordinador, mòbil, tablet i accedint online).
   Per exemple, si llegeix un correu a l'ordinador i l'arxiva a una carpeta, automàticament se li replicarà el canvi a la resta de dispositius.

 • Aquesta millora del correu va associada a una quota anual de 49,36€ (IVA inclòs).

 • Llicència empresarial bàsica que inclou a més dels avantatges anteriors, els següents:

  • Reunions online i missatgeria instantània. L'aplicació Teams permet combinar missatges, trucades de veu i videotrucades.

  • Editar i compartir documents, fotos i molt més des de qualsevol lloc i amb tots els dispositius gràcies a l'aplicació OneDrive i amb 1TB d'emmagatzematge al núvol.

  Aquesta millora del correu va associada a una quota anual de 74,05€ (IVA inclòs).

Com sol·licitar-ho?
 1. Enviar la sol·licitud mitjançant el botó "Sol·licitar-ho"
 2. L'empresa HSI (partner de Microsoft) es posarà en contacte amb vostè per realizar l'ampliació del correu, en un termini màxim de 3 dies.
 3. El primer any HSI li facturarà la part proporcional de la llicència, a partir del mes de gener del següent any HSI li facturarà la quota completa.
 4. Instal·lació + configuració + traspàs de la informació als dispositius: vostè ho pot realitzar (es recomana supervisió d'un informàtic/a). HSI ofereix aquest servei per un preu de 60,50€ (IVA inclòs).

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA