Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • PROGRAMA CONSOLIDA'T DE SUPORT ALS TREBALLADORS AUTÒNOMS

PROGRAMA CONSOLIDA'T DE SUPORT ALS TREBALLADORS AUTÒNOMS

Contingut

 

 

 

 

Per desè any consecutiu, el Col·legi d'Economistes de Catalunya promou amb el suport de la Generalitat de Catalunya un projecte del PROGRAMA CONSOLIDA'T de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom a Catalunya.

Aquest PROGRAMA és gratuït i ofereix als treballadors autònoms un itinerari personalitzat que inclou accions d'assessorament i de formació en aspectes clau de la gestió empresarial per afavorir la consolidació de les seves activitats. Està obert a persones autònomes de les quatre demarcacions territorials de Catalunya, que seran assessorades per quatre persones expertes (una a cada demarcació).

Aquest programa es desenvoluparà entre els mesos de febrer/març a novembre de 2023.

A qui va dirigit el PROGRAMA:

  • A treballadors i treballadores autònoms pròpiament dits.
  • A treballadors i treballadores autònoms econòmicament dependents (TRADE).
  • A treballadors i treballadores autònoms societaris sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000€).
  • A treballadors i treballadores autònoms que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte empresarial.
  • A treballadors i treballadores autònoms col·laboradors.
  • També poden participar-hi els treballadors i treballadores autònoms que hagin participat en anteriors edicions del programa Consolida't (nombre limitat a un 15% del total).

La participació en el PROGRAMA permet que les persones autònomes millorin la seva capacitat i professionalització en la gestió estratègica de la seva iniciativa empresarial, la qual cosa ajudarà a consolidar-la, enfortir-la, reorientar-la i, sobretot, impulsar-la competitivament des de tots els punts de vista (gestió, comercialització, innovació, comunicació, ...).

El programa consisteix en:

1. REUNIONS INDIVIDUALS OBLIGATÒRIES (online/presencial): De 5 a 13 hores d'assessorament personalitzat segons les necessitats de cada persona autònoma (anàlisi del negoci o projecte, pla d'acció i seguiment).

2. ACCIONS FORMATIVES NO OBLIGATÒRIES (online/presencial): El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix 14 píndoles formatives d'entre 2 i 10 hores) que cobreixen tots els aspectes clau en la gestió empresarial (model de negoci, aspectes legals, gestió comercial, finances, habilitats personals, comunicació...) i temes actuals com la igualtat de tracte, la protecció de dades i blanqueig de capital, i la sostenibilitat . Vegeu detall en el següent enllaç.


Formulari de pre-inscripció al PROGRAMA CONSOLIDA'T

Documentació a enviar per validar la inscripció: per donar validesa a la seva inscripció cal que ens faci arribar la següent documentació, ja sigui per correu electrònic (programaautonoms@coleconomistes.cat) o bé per correu postal (Col·legi d’Economistes de Catalunya – Aula d’Economia. Plaça Gal·la Placídia 32, 08006 Barcelona).

Per a més informació us podeu dirigir al correu electrònic programaautonoms@coleconomistes.cat, a les seus del Col·legi d'Economistes de Catalunya, o bé trucar al telèfon 93 416 16 04 (Aula d'Economia i Empresa).

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA