Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • PROGRAMA CONSOLIDA’T PER FER FRONT A LA COVID-19

PROGRAMA CONSOLIDA’T PER FER FRONT A LA COVID-19

Contingut

 

 

 

 

Per vuitè any consecutiu, el Col·legi d'Economistes de Catalunya promou amb el suport de la Generalitat de Catalunya un projecte del PROGRAMA CONSOLIDA'T de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Aquest PROGRAMA és gratuït i té per objectiu l'assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està obert a persones autònomes de les quatre demarcacions territorials de Catalunya, que seran assessorades per quatre persones expertes (una a cada demarcació). Aquest programa es desenvoluparà entre els mesos de febrer a octubre de 2021.

Els destinataris del PROGRAMA són els següents:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)

  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros.

  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.

  • També poden participar-hi els treballadors autònoms d'anteriors edicions del programa Consolida't que continuïn en actiu i hagin vist afectat el seu negoci com a conseqüència de la COVID-19.

  • A més, i d'acord amb les previsions del Decret llei 16/2020, de 5 de maig, es considera adient incloure dins del col·lectiu de persones destinatàries de l'ajut les persones treballadores autònomes, familiars col·laboradors.

La participació en el PROGRAMA permet que les persones autònomes millorin la seva capacitat i professionalització en la gestió estratègica de la seva iniciativa empresarial, la qual cosa ajudarà a consolidar-la, enfortir-la, reorientar-la i, sobretot, impulsar-la competitivament des de tots els punts de vista (gestió, comercialització, innovació, comunicació, ...).

El programa consisteix en:

1. REUNIONS INDIVIDUALS OBLIGATÒRIES (online/presencial): de 5 a 13 hores d’assessorament personalitzat segons les necessitats de cada persona autònoma (anàlisi del negoci o projecte, pla d’acció i seguiment).

2. ACCIONS FORMATIVES NO OBLIGATÒRIES (online): el Col·legi d’Economistes de Catalunya ofereix 20 píndoles formatives de curta durada (de 2 a 4 hores) que cobreixen tots els aspectes clau en la gestió empresarial (model de negoci, aspectes legals, gestió comercial, finances, habilitats personals, comunicació...). Vegeu detall en el següent enllaç.

Aquest programa es desenvoluparà entre els mesos de febrer a octubre de 2021.

Si ets autònom i estàs interessat en el PROGRAMA pots fer la pre-inscripció en el següent enllaç.
Per a més informació us podeu dirigir al correu electrònic programaautonoms@coleconomistes.cat , a les seus del Col·legi d'Economistes de Catalunya, o bé trucar al telèfon 93 416 16 04 (Aula d'Economia i Empresa).

 

 

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA