Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

 • Estàs en:
 • PROGRAMA CONSOLIDA'T DE SUPORT ALS TREBALLADORS AUTÒNOMS

PROGRAMA CONSOLIDA'T DE SUPORT ALS TREBALLADORS AUTÒNOMS

Contingut

 

 

 

 

Per novè any consecutiu, el Col·legi d'Economistes de Catalunya promou amb el suport de la Generalitat de Catalunya un projecte del PROGRAMA CONSOLIDA'T de suport a la consolidació, l'enfortiment i la reinvenció del treball autònom. Aquest PROGRAMA és gratuït i té per objectiu l'assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està obert a persones autònomes de les quatre demarcacions territorials de Catalunya, que seran assessorades per quatre persones expertes (una a cada demarcació). Aquest programa es desenvoluparà entre els mesos de març a setembre de 2022.

Els destinataris del PROGRAMA són els següents:

 • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)

 • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros en el darrer excercici econòmic.

 • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom.

La participació en el PROGRAMA permet que les persones autònomes millorin la seva capacitat i professionalització en la gestió estratègica de la seva iniciativa empresarial, la qual cosa ajudarà a consolidar-la, enfortir-la, reorientar-la i, sobretot, impulsar-la competitivament des de tots els punts de vista (gestió, comercialització, innovació, comunicació, etc.).


El programa consisteix en:

 1. SESSIÓ INICIAL COL·LECTIVA OBLIGATÒRIA (online/presencial): 2 hores per donar a conèixer els processos i funcionament del programa.

 2. REUNIONS INDIVIDUALS OBLIGATÒRIES (online/presencial): 13 hores d’assessorament personalitzat segons les necessitats de cada persona autònoma (anàlisi del negoci o projecte, pla d’acció i seguiment).

 3. ACCIONS FORMATIVES OBLIGATÒRIES (online/presencial): 2 sessions de 4 hores cadascuna sobre el compte de resultats i la seva anàlisi, i sobre tresoreria i planificació.

 4. ACCIONS FORMATIVES NO OBLIGATÒRIES (online/presencial): 9 píndoles formatives per millorar les competències professionals en la gestió del negoci dels participants del programa.
 • I. Introducció a la gestió econòmica (5 hores)
 • II. Aspectes jurídics i documentals de l’activitat (15 hores)
 • III. La gestió comercial i l’atenció al client (15 hores)
 • IV. Màrqueting digital (5 hores)
 • V. La gestió eficaç del temps (5 hores)
 • VI. L’elaboració de pressupostos i la gestió econòmica (10 hores)
 • VII. El treball en xarxa (networking) (10 hores)
 • VIII. Creixement personal (5 hores)
 • IX. Comunicació (10 hores)


Per a més informació us podeu dirigir al correu electrònic programaautonoms@coleconomistes.cat, a les seus del Col·legi d'Economistes de Catalunya, o bé trucar al telèfon 93 416 16 04 (Aula d'Economia i Empresa).


Formulari de pre-inscripció al PROGRAMA CONSOLIDA'T

Documentació a enviar per validar la inscripció: per donar validesa a la seva inscripció cal que ens faci arribar la següent documentació, ja sigui per correu electrònic (programaautonoms@coleconomistes.cat) o bé per correu postal (Col·legi d’Economistes de Catalunya – Aula d’Economia. Plaça Gal·la Placídia 32, 08006 Barcelona). 

 

                   

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA