Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Persona Defensora de les persones col·legiades

Contingut

Segons regula l'article 46 dels Estatuts col·legials, la persona defensora de les persones col·legiades té com a objectiu resoldre totes aquelles queixes que els col·legiats i les col·legiades del Col·legi d'Economistes de Catalunya formulin en relació amb el funcionament anormal dels serveis col·legials.

Des del març de 2021, la persona defensora dels col·legiats i les col·legiades és la Sra. Mercè Rotllan Vilalta. Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (1974), llicenciada en Dret per la Universitat Abat Oliba CEU (2010) i màster en Mediació per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona - ICAB (2013), Mercè Rotllan Vilalta ha desenvolupat la seva carrera professional com a economista a l'Administració pública fins a l'any 1981 i després al seu despatx professional com a consultora-assessora en valoracions i estudis economicofinancers. És docent en diversos màsters a l'ETSA i a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Pel que fa a l'àmbit col·legial, entre d'altres, ha estat vicepresidenta del Comitè de Normativa i Ètica Professional des dels orígens, l'any 1986, i fins al novembre de l'any 2018, i presidenta del Torn d'Actuació Professional TAP des de la creació i fins a la desaparició.

Les persones col·legiades interessades en presentar una queixa han d'enviar-la per correu electrònic a defensor@coleconomistes.cat, identificant la persona que formula la queixa.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA