Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Inscripcions Comissions i Grups de Treball

Contingut

Consulta, Inscripció i Baixa de Comissions i Grups de Treball

Per a dur a terme la consulta, la inscripció o la baixa a les Comissions i Grups de Treball del Col·legi haureu d'accedir a l'Àrea Privada de la web amb el vostre usuari i contrasenya, i realitzar els següents passos:

 1. Accedir a (a la part superior esquerre de la pàgina web)

 2.  

 3. Quan accediu, haureu de fer clic a "Grups" a la barra superior:


 4. CONSULTA: Si ja formeu part d'alguna Comissió o Grup de Treball, trobareu un llistat on podreu saber quines a Comissions o Grups de Treball esteu inscrits.

 5. INSCRIPCIÓ: Per inscriure-us a una Comissió o Grup de Treball haureu de fer clic a , seleccionar la Comissió o Grup de Treball que us voleu inscriure mitjançant el desplegable i fer clic a :

  Si us voleu inscriure a més Comissions o Grups de Treball, haureu de realitzar aquest pas per a cadascuna de les Comissions o Grups de Treball que volgueu formar part.

   

 6. BAIXA: Per poder donar-vos de baixa, haureu de fer clic al botó que estigui al costat de la Comissió o Grup de Treball que volgueu causar baixa i posteriorment confirmar-la.

  Si voleu donar de baixa més Comissions o Grups de Treball, haureu de realitzar aquest pas per a cadascuna de les Comissions o Grups de Treball que volgueu causar baixa.

   

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA