Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Polítiques d'inscripció i devolucions

Contingut

FORMALITZACIÓ DE LA INSCRIPCIÓ

Els usuaris hauran de realitzar la inscripció en el curs o activitat que realitzi l'Aula d'Economia del Col·legi d'Economistes de Catalunya a través del portal web
L'usuari no estarà formalment inscrit fins que no hagi realitzat la inscripció i el pagament de la inscripció.

Si arribat el dia de l'inici del curs o activitat l'usuari no ha formalitzat el pagament, no tindrà dret a plaça.

Els pagaments podran realitzar-se per TPV virtual, mitjançant targeta bancària, per transferència bancària o per domiciliació bancària (només per membres del Col·legi).

 

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

L'usuari té dret a la devolució de l'import de la inscripció, sense possibilitat expressa de ningun altre tipus de compensació, en els següents termes i condicions:

  1. Només seran reemborsables les inscripcions cancel·lades per escrit amb una antelació de 3 dies a l'inici del curs o activitat.
    Els col·legiats preferentment hauran de cursar la cancel·lació de la inscripció a través del portal web privat del Col·legi d'Economistes de Catalunya. La resta d'usuaris hauran de comunicar la cancel·lació per escrit, enviant un correu electrònic a aula@coleconomistes.cat amb indicació del nom i cognoms, el nom del curs o activitat i la data d'inici i adjuntant còpia del DNI.

  2. El Col·legi d'Economistes de Catalunya es reserva el dret a cancel·lar un curs o activitat si no hi ha suficients persones inscrites. En aquest cas també es procedirà a la devolució de la totalitat de l'import abonat per l'usuari.

 

DADES FISCALS

COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA
PL. GAl·lA PLACÍDIA, 32
08006 BARCELONA
CIF: Q0802027C

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA