Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona

Contingut

El 31 de desembre de 2017 va finalitzar l'Acord Cívic per una Barcelona Neta i Sostenible. L'acord cívic s'ha substituït Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona. i per tant tots aquells col·legiats que vulguin gaudir d'un descompte del 10% de la taxa de residus han d'adherir-se a la xarxa Barcelona+ Sostenible.

Per sumar-vos a Barcelona + Sostenible i gaudir del descompte del 10% de la Taxa de residus es necessari que l'1 de juliol de cada any us adheriu a una de les accions de sostenibilitat que el Col·legi d'Economistes de Catalunya ha inclòs dins del Pla d'actuacions que cada any el Col·legi d'Economistes de Catalunya aprova per millorar la sostenibilitat de Barcelona.

També podeu obtenir una Targeta d'usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per a la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.

Per a poder gaudir d'un descompte del 10% de la taxa de residus de l'any 2019 és necessari que abans de l'1 de juliol del 2018, implementeu alguna/es de les accions que proposem en Pla d'actuació, (o altres de pròpies que realitzeu) durant l'any emplenant el formulari on-line. És important emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu accions pròpies proposades, expliqueu-les.

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA