Programa
DATES: 7 de juny de 2024.
HORARI: de 9.30 a 13.15 h.
PREU DE COL·LEGIATS O MEMBRE D'ASNALA: 35 €
PREU DE NO COL·LEGIATS: 45 €
PROGRAMA:
9.30 - 9.45 h Benvinguda:
Sr. Carles Puig de Travy, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
Sra. Nieves Rabassó Rodríguez. presidenta de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
9.45 - 10.45 h Primera Ponència: Incapacitat temporal i nul·litat de l'acomiadament: Novetats i criteris
Ponent: Sra. Sara Maria Pose Vidal, magistrada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
Modera: Sra. Isabel Pedrola Roman-Naranjo, membre de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
10.45 - 11.15 h Cafè networking
11.15 - 12.15 h Segona Ponència: Invalidesa permanent i extinció del contracte de treball. Nous criteris del Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).
Ponent: Sr. Francisco Martinez Cano, magistrat Jutge del Jutjat Social núm. 7 de Barcelona.
Modera: Sr. Lluís Sanjosé Gras, membre de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
12.15 - 13.30 h Tercera ponència: El nou marc de l'acomiadament col·lectiu. Criteris de la Inspecció de Treball per al 2024. Regulació de l'extinció col·lectiva en la Llei Concursal
Ponent: Sr. Pedro Checa i Ruiz, Cap de la Inspecció Territorial de Treball de Barcelona. Subdirector general d'Estratègia i Ordenació a la Direcció General de la Inspecció de Treball de Catalunya.
Modera: Sra. Nieves Rabassó Rodríguez, presidenta de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d'Economistes de Catalunya.
13.15 Cloenda:
Sr. Enric Vinaixa i Bonet. Secretari de Treball, Departament d`Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.
Amb el patrocini de:
Amb la col·laboració de:
Formació presencial. Tanmateix, en supòsits excepcionals que impedeixin el normal funcionament de la formació, en aquest format inicialment programada, el Col·legi es reserva el dret d'adaptar aquesta activitat a un entorn virtual: no presencial. És a dir, que es realitzarà la formació de forma remota gràcies a l'ús de les noves tecnologies, amb l'objectiu de garantir, en la mesura del possible, l'aprenentatge de l'alumnat en aquestes circumstàncies.