Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - CURTA DURADA

FORMACIÓ

Webinar: Aspectes controvertits de la Declaració de la Renda 2023

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G114/2024
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 FISCAL

Programa

 

 

FORMACIÓ ONLINE (EN DIRECTE):
Aquesta formació es farà a través de la plataforma Zoom del Col·legi en les dates i horari indicats. Per tramitar la inscripció és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del curs.

 

 

 

DATES: 28 i 30 de maig de 2024.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 19.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 150 €

PREU DE NO COL·LEGITAS: 180 €

 

 

 

PROFESSOR:

Sr. Jordi Ballonga Xaver, tècnic de l'Agència Estatal d'Administració Tributària - Coordinador en Campanya de Renda. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Postgrau en Auditoria de Comptes. Professor associat del Departament d'Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Professor del Màster de Comptabilitat Superior i Auditoria de Comptes de la UAB.

 

 

 

OBJECTIU:

En aquestes sessions el ponent exposarà els aspectes més controvertits o amb més incidència a l'actual campanya de la Renda 2023, i a continuació respondrà els dubtes i preguntes que plantegin els assistents en aquell moment, o que hagin enviat prèviament a l'Aula (aula@coleconomistes.cat)

 

La data límit per enviar aquestes consultes serà fins a 24 hores abans de l'inici del curs.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA