Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - CURTA DURADA

FORMACIÓ

AJORNAT Taller: 10 eines per a la Família Empresària (6a edició)

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G022/2024
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 DIRECCIÓ I GESTIÓ EMPRESES

Programa

 

 

 

DATES: 27 de febrer de 2024.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 20.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 100 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 130 €

 

FORMACIÓ BONIFICABLE:
Aquest curs és bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (www.fundae.es).
Totes les empreses disposen d'un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors/res, mitjançant bonificacions a la Seguretat Social. Això vol dir que l'empresa es pot desgravar de les seves cotitzacions a la Seguretat Social les quantitats invertides en la formació dels seus treballadors/res. Els participants de la formació han d'estar contractats en el Règim General de la Seguretat Social.

El Col·legi d'Economistes no realitza els tràmits necessaris per gaudir de la bonificació. Per a qualsevol aclariment contacti amb mruiz@coleconomistes.cat

 

 

 

PROFESSOR:

Sr. Jordi Tarragona Coromina, membre associat del Col-legi d'economistes de Catalunya. Advocat. PDD i PADE per IESE. 45 anys d'experiència amb famílies empresàries. Columnista habitual en mitjans com a Actius, Expansió, L'Econòmic, ... Professor d'empresa familiar d'ADE UManresa, Universitat Central de Catalunya. Autor de "Continuar? Vendre? Tancar?", "Ángeles i Dimonis de la Família Empresària", "Els Aristegui: una família, una empresa" i "Empresa Familiar amb Humor" (Ed. Profit).

 

 

 

PRESENTACIÓ:

La preservació i prosperitat d'una empresa familiar es troben estretament lligades al coneixement profund dels desafiaments que poden amenaçar-la i a la capacitat d'emprar eines efectives per a contrarestar aquestes amenaces. Aquests desafiaments impacten de manera primordial en la família propietària.

 

 

 

OBJECTIUS:

Explorar els riscos fonamentals que podrien posar en perill la supervivència de l'empresa familiar, així com descobrir les eines essencials per a superar-los.

 

 

 

PROGRAMA:

1. Exorcisme: Identificació de perills potencials.
2. Genograma: Comprendre el sistema familiar.
3. Diagnòstic: Avaluació de fortaleses i àrees de millora.
4. Arbre de decisions: Facilitar la presa de decisions.
5. Cercles: Comprendre els interessos legítims.
6. Canvas: Definir el model de relacions família-empresa.
7. Constitució: Regular les relacionis família-empresa.
8. Comunicació: Fomentar el diàleg constructiu.
9. Planificació: Estratègia per a la continuïtat.

 

 

 

Formació presencial. Tanmateix, en supòsits excepcionals que impedeixin el normal funcionament de la formació, en aquest format inicialment programada, el Col·legi es reserva el dret d'adaptar aquesta activitat a un entorn virtual: no presencial. És a dir, que es realitzarà la formació de forma remota gràcies a l'ús de les noves tecnologies, amb l'objectiu de garantir, en la mesura del possible, l'aprenentatge de l'alumnat en aquestes circumstàncies.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA