Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - CURTA DURADA

FORMACIÓ

Webinar: La problemàtica de l'acomiadament Nul. Novetats i indemnitzacions complementàries

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G206/2023
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 LABORAL

Programa

.

 

 

FORMACIÓ ONLINE (EN DIRECTE):

Aquesta formació es farà a través de la plataforma Zoom del Col·legi en les dates i horari indicats. Per tramitar la inscripció és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del curs.

 

 

 

DATES: 21 i 22 de novembre de 2023.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 19.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 150 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 195 €

 

FORMACIÓ BONIFICABLE:
Aquest curs és bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (www.fundae.es).
Totes les empreses disposen d'un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors/res, mitjançant bonificacions a la Seguretat Social. Això vol dir que l'empresa es pot desgravar de les seves cotitzacions a la Seguretat Social les quantitats invertides en la formació dels seus treballadors/res. Els participants de la formació han d'estar contractats en el Règim General de la Seguretat Social.

El Col·legi d'Economistes no realitza els tràmits necessaris per gaudir de la bonificació. Per a qualsevol aclariment contacti amb mruiz@coleconomistes.cat

 

 

 

PROFESSORS:

Sr. Lluís San José Gras, advocat i professor de Dret del Treball de la Universitat Internacional de la Rioja.

Sra. Nieves Rabassó Rodriguez, economista i advocada. Presidenta de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Huma del Col·legi d'economistes de Catalunya.

 

 

 

OBJECTIUS/PRESENTACIÓ:

En aquest curs analitzarem les causes i efectes de l'acomiadament declarat nul per causes de malaltia i represàlies com les principals causes que ens trobem en el nostre dia a dia, i quines conseqüències comporta si es dicta una sentència de nul-litat amb l'agreujant de readmissió del treballador i pagament dels salaris de tramitació i fins i tot amb indemnitzacions de danys i perjudicis. També ofegarem en les noves declaracions que comporta l'aplicació del Conveni de l'OIT així com la Carta Social Europea en els acomiadaments, amb una anàlisi de les possibles indemnitzacions complementàries que comportaria tot això. Per finalitzar amb les novetats que en acomiadaments col·lectius ha incorporat el nou Reial decret 608/2023.


 

 

DIRIGIT A:

Aquest webinar va dirigit a despatxos d'economistes que es dediquen a la gestió de salaris, als directors de RH, caps de personal i gestors de gestió de persones.

 

 

 

PROGRAMA:

1- L'acomiadament nul per malaltia.
2- L'acomiadament nul per represàlies.
3- La falta d'obertura d'expedient disciplinari en un acomiadament, segons el artº 7 del Conveni de l'OIT núm. 158, causa o no la declaració d'improcedència.
4- La improcedència d'un acomiadament admet la possibilitat de la readmissió obligatòria segons l'art 10 del Conveni OIT núm. 158 i del art. 24 de la Carta Social Europea.
5- Les indemnitzacions complementàries a la legal taxada.
6- Novetats en la tramitació dels acomiadaments col·lectius segons el Reial decret 608/2023 d'11 de juliol.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA