Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

SEU DE TARRAGONA: La nova gestió de la qualitat: del manual de control de qualitat al manual d'organització interna (MOI)

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 Y114/2022
Seu:
 Tarragona
Àrea:
 COMPTABILITAT I AUDITORIA

Programa

.

FORMACIÓ HOMOLOGADA:

- Auditors de comptes (ICAC): 4 hores (2 en comptabilitat i 2 en auditoria)

- Experts Comptables acreditats (RECC):4 hores

 

Al finalitzar el curs presencial, es realitzarà una prova avaluatòria voluntària per tal de que aquells que la superin puguin incrementar les hores computables fins a un total de 6 hores (3 en comptabilitat i 3 en auditoria)

 

 

 

DATA: 23 de novembre de 2022

 

 

 

HORARI: de 10.00 a 14.00h

 

 

 

LLOC: modalitat presencial: Col·legi d' Economistes de Catalunya seu Tarragona (Rambla Nova, 58-60, 5èA - TARRAGONA)

 

 

 

PREU COL·LEGIATS: 80€

PREU NO COL·LEGIATS: 110€

 

 

 

PROFESSORAT:

 

Sr. Xavier Amargant Moreno, economista, auditor, advocat. Membre de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Membre del Comitè Assessor del Registro de Economistas Auditores (REA) i revisor del Control de Qualitat en excedència en conveni amb l'ICAC.

 

 

 

PROGRAMA:

 

El curs consisteix en fer un repàs de la NIGQ1, la NIGQ2 i la NIA-ES 220 revisada, dels seus continguts en comparació amb la NICC i disposicions anteriors.

 

També es farà esment de la entrada en vigència de la ORGANITZACIÓ INTERNA (articles 66 a 71 del RLAC) a partir del 1 de juliol del 2022.


Tot això conflueix en la necessària disposició d'un nou Manual (el MOI), incorporant totes aquestes novetats amb vigència a partir del primer de gener de 2023, i es farà esment d'una proposta de metodologia per acomplir aquest compromís.


S'atendran preguntes i, si s'escau, es contestarà en detall de forma individualitzada i per correu electrònic amb posterioritat.

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA