Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • FORMACIÓ CONTINUADA - CURTA DURADA

FORMACIÓ

Procés successori: temes clau. Preparació. Desenvolupament. Canvis generacionals (Mòdul 4 Formació per a empreses familiars )

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 G183/2022
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 DIRECCIÓ I GESTIÓ EMPRESES

Programa

.

 

 

DATES: 25 de novembre de 2022.

 

 

 

HORARI: de 9.30 a 13.30 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 100 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 130 €

 

FORMACIÓ BONIFICABLE:
Aquest curs és bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (www.fundae.es).
Totes les empreses disposen d'un crèdit anual per a la formació dels seus treballadors/res, mitjançant bonificacions a la Seguretat Social. Això vol dir que l'empresa es pot desgravar de les seves cotitzacions a la Seguretat Social les quantitats invertides en la formació dels seus treballadors/res. Els participants de la formació han d'estar contractats en el Règim General de la Seguretat Social.

El Col·legi d'Economistes no realitza els tràmits necessaris per gaudir de la bonificació. Per a qualsevol aclariment contacti amb mruiz@coleconomistes.cat

 

 

 

PROFESSOR:

Sr. Josep M. Raventós, economista, doctor en Administració i Direcció d'Empreses. Soci de SingularNet Consulting, SL. Màster en formació de Consellers científics de gestió. Dilatada experiència professional en càrrecs directius d'empreses i de diverses entitats, i, també, com consultor i assessor (inclusiu de Consells d'Administració), sobretot en àmbits estratègics - disseny, implantació i reconducció-, gestió gerencial i projectes singulars.

 

 

 

DIRIGIT A:

- Membres d'empreses familiars, que més enllà del grau d'implicació que hi tinguin, assoleixin una visió del que els implica en l'àmbit personal i professional (a present i pròxim futur).
- Consellers, consultors i assessors de qualsevol tipus de corporació, sobretot de caràcter familiar.

 

 

 

PROGRAMA:


Procés Successori: Temes clau. Desenvolupament. Canvis generacionals.
1- Temes clau del Procés Successori:
- Preparació successors
- Organització i preparació de la successió.

2- Desenvolupament de la Successió
- Relacions Família - Empresa.
- Materialització del Retir.
- Canvis generacionals: Successió a les successives generacions.

 

 

 

Formació presencial. Tanmateix, en supòsits excepcionals que impedeixin el normal funcionament de la formació, en aquest format inicialment programada, el Col·legi es reserva el dret d'adaptar aquesta activitat a un entorn virtual: no presencial. És a dir, que es realitzarà la formació de forma remota gràcies a l'ús de les noves tecnologies, amb l'objectiu de garantir, en la mesura del possible, l'aprenentatge de l'alumnat en aquestes circumstàncies.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA