Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • PROGRAMES D'ESPECIALITZACIÓ

FORMACIÓ

Webinar: Programa de formació per a júniors de firmes d'auditoria: Pack 6 mòduls (6 a 11)

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 P010/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 AUDITORIA

Programa

FORMACIÓ ONLINE (en directe):

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix sessions de formació en streaming, és a dir, formació retransmesa en directe que es podrà realitzar des d'on es vulgui.

Aquestes sessions de formació ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol curs, i un breu registre a la plataforma d'streaming "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.

Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import del Webinar, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per a la realització del Webinar.

 

 

 

DATES: del 18 de desembre de 2020 al 5 de febrer de 2021.

 

 

 

HORARI: divendres de 9.30 a 13.30 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 300 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 390 €

 

 

 

PRESENTACIÓ:

El Programa de formació per a júniors de firmes d'auditoria de 5 mòduls està destinat a persones que inicien la seva carrera professional o que tenen una experiència reduïda com a assistents d'auditoria i que necessiten d'una IMMERSIÓ INTENSA I MOLT PRÀCTICA del dia a dia de les tasques d'un auditor de comptes molt focalitzada en una sèrie de temàtiques concretes (compte de pèrdues i guanys, inversions financeres, tresoreia i passius financers, patrimoni net i informes d'auditoria). La finalitat del Programa és facilitar el procés d'incorporació -formatiu i experimental- dels júniors a la firma, de tal manera que puguin respondre el més aviat possible als requeriments professionals que marquen i marcaran la seva activitat de la forma més eficient.

 

Es proporciona a les persones assistents els coneixements bàsics per a la realització dels seus treballs habituals en els seus inicis dins de les firmes d'auditoria, amb un plantejament eminentment pràctic i amb el desenvolupament de casos específics, exemples i supòsits similars als quals es trobaran en la seva activitat real.

 

 

 

DIRIGIT A:

Júniors d'auditoria amb una experiència d'1-2 anys en el treball.

 

 

 

PROFESSORAT:

Els professors del Programa són majoritàriament professionals en actiu, amb una àmplia experiència com a auditors de comptes, que disposen, també, d'una gran experiència en la docència especialment dirigida a nous professionals. L'equip docent està integrat per les següents persones:

 

- Sr. Salvador Grabulós, economista auditor de comptes i soci de Zenit Auditores y Consultores.
- Sr. Jordi Pérez, economista auditor de comptes i soci d'auditoria de Crowe.

- Sr. Enric Ripoll, economista i soci de Faura-Casas.


- Sr. Josep Sanfelíu, economista, auditor de comptes i soci de J. M. Gay & Cia.

 

 

 

PROGRAMA:

Mòdul 6.- Compte de pèrdues i guanys.
Mòdul 7.- Inversions financeres.
Mòdul 8.- Tresoreria i passius financers.
Mòdul 9.- Patrimoni Net: Fons Propis i Subvencions.
Mòdul 10.- Administracions Públiques i Impost de Societats.
Mòdul 11.- Informes d'Auditoria.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA