Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Col·loqui Què mengem? EN DIRECTE: Alimentació i exercici físic en temps de la COVID-19

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C115/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ ECONOMIA AGROALIMENTÀRIA

Programa

 

CONFERÈNCIA EN DIRECTE (WEBINAR)

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.

Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.

Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del Webinar.

 

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior.

 

 

 

 

DATA: Dimecres, 2 de desembre de 2020

HORARI: de 18:00 a 19:00 hores

 

 

 

PRESENTA:

Sr. Antoni Garcia Gabarra, consultor en Regulació Alimentària. Vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea de Qualitat i Seguretat Alimentària)

 

PONENT:

Dra. Victoria Pons, llicenciàda en Medicina i Cirugia i Especialista en Medicina de l'Esport per la Universitat de Barcelona. Doctora en Nutrició Humana per la Universitat de les Illes Balears. Professora del Màster de Nutrició i Esport de la UB i professora col·laboradora en activitats docents de l'INEFC, UAB, EADA i el COI. Cap del Departament de Fisiologia i Nutrició del Centre d'Alt Rendiment del Sant Cugat del Vallés a Barcelona.

 

MODERA:

Sr. Xavier Ticó Camí, gestor de projectes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. Vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Àrea d'Agroinnovació).

 

 

 

 


COL·LOQUI

Mentre duri el Webinar, hi haurà obert un xat per poder plantejar preguntes per escrit a la ponent.

 

PRESENTACIÓ

Adaptació fisiològica a l'exercici. Convivència del COVID amb els entrenaments. Estratègies nutricionals que poden millorar aquesta adaptació i el rendiment esportiu. Abordatge de la recuperació. Suplementació nutricional. Estrès oxidatiu, immunitat i exercici.

 

OBJECTIUS

  • - Descriure el que comporta la adaptació fisiològica a l'exercici.
  • - Aproximar-se a les particularitats de l'esport de competició, la seva exigència i els seus riscos.
  • - Comentar que comporta entrenar amb COVID.
  • - Conèixer quins aspectes nutricionals son determinants del rendiment.
  • - Identificar les estratègies nutricionals mes interessants per mantenir un òptim compromís d'entrenament.

 

DESTINATARIS

Qualsevol persona interessada en els àmbits de la nutrició i l'esport i en la millora del rendiment físic.

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA