Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Presentació EN DIRECTE del núm. 81 de la Revista Econòmica de Catalunya: ''Salut i Sistema Sanitari''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C114/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • JUNTA DE GOVERN
  • REVISTA ECONOMICA DE CATALUNYA

Programa

 

Presentació núm. 81 REC en directe (online)

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.


Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del Webinar.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior.

 

 

 

 

Data: 21 d'octubre de 2020

 

Horari: 12:00 hores

 

 

 

 

 

Benvinguda:

 

Sr. Anton Gasol, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

 

Presentació de la REC:

 

Sr. Martí Parellada, director de la Revista Econòmica de Catalunya fins desembre de 2019 i col·legiat de mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

Sr. Guillem Lopez Casasnovas, director de la Revista Econòmica de Catalunya i col·legiat de mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

 

Primera taula:

 

Dr. Marc Soler i Fàbregas, director general corporatiu del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (CoMB), coordinador executiu del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC) i membre del Comitè d'Experts per a la transformació del sistema de salut pública.

 

Dr. Ramon Cunillera, membre de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Gestió Sanitària i Director gerent del Consorci Sanitari del Maresme.

 

 

Segona taula:

 

Una mostra d'autors del dossier donen respostes als plantejaments de la taula 1

 

Sr. Pere Ibern, investigador al Centre de Recerca en Economia i Salut de la Universitat Pompeu Fabra (CRES-UPF)

 

Dra. Olga Pané, metge especialista en Medicina del Treball. Gerent Consorci Parc de Salut Mar

 

Dr. Salvador Peiró, metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Investigador a la Fundació d'Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO)

 

Sr. Vicente Ortun, coordinador del dossier Salut i Sistema Sanitari de la Revista Econòmica de Catalunya núm. 81

 

 

Col·loqui:

 

El Sr. Lluis Bohigas, president de la Comissió d'Economia de la Salut del Col·legi d'Economistes de Catalunya, canalitzarà les preguntes escrites dels assistents, formulades durant l'acte a qualsevol dels que han intervingut

 

 

 

 

 

Portada REC 81

 

La Revista Econòmica de Catalunya (REC) número 81 analitza en profunditat l'estat del nostre sistema sanitari i de salut. Destacats especialistes aborden en diversos articles què es pot fer per evitar el desmantellament i la subhasta pública dels actius del sistema. Coordinat per un reconegut expert en la matèria, el Sr. Vicente Ortún, el número 81 de la REC destaca la necessitat de planificar l'oferta i procurar l'atenció adequada on calgui. A més defensa fer efectiu el principi de sostenibilitat d'uns serveis sanitaris finançats públicament definint una cartera de serveis correctament prioritzada amb valors democràtics i avaluació de cost-efectivitat amb càlcul de l'impacte pressupostari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA