Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Conferència EN DIRECTE: Confinament i desescalada. Com garantir la seguretat sobre la salut i minimitzar l'impacte de la Covid-19 en la normalització de l’activitat comercial?

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C084/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 

Organitzador

  • ECONOMISTESBAN

Programa

CONFERÈNCIA EN DIRECTE (online)
El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.
Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del Webinar.


DATA: 20 de maig de 2020

 

HORARI: de 12.30 a 13.30 hores

 

SÍNTESI

Des d'EconomistesBAN seguim d'aprop totes aquelles empreses finançades per la Xarxa que han consolidat el seu pla de negoci i que s'han incorporat al mercat oferint productes i serveis d'alt valor afegit a la societat, posant de manifest l'efecte multiplicador del suport inversor en les fases inicials.
Així, aprofitem l'ocasió per presentar un cas de plena actualitat: Iniciat el procés de desconfinament, l'objectiu de generar espais físics segurs i lliures de COVID-19 resulta especialment necessari si volem escurçar al màxim la tornada a la 'nova normalitat'. Com més aviat ho aconseguim abans reduirem els impactes negatius de la crisi medico-sanitària sobre l'economia.


CONTINGUT

- Des del projecte emprenedor al mercat
- Context actual de l'activitat comercial i escenari previsible. Com recuperarem la normalitat?
- Estat de les solucions

 

BENVINGUDA I PRESENTACIÓ:

Sr. Pol Font, president d'EconomistesBAN i Co-Founder & Managing Partner d'Addenda Capital, AV SA

 

 

PONENTS:

 

Sr. Àlex de Dios, Business Angel membre d'EconomistesBAN, economista membre del CEC, advocat membre de l'ICAB i emprenedor Chief Legal Officer de Beabloo Interaction Care, que ens parlarà de la vàlua del recolzament inversor en les fases inicials dels projectes d'emprenedoria.


Sr. Joaquim Deulofeu, membre de la Comissió de Retail, soci director de QUALITAT SERVEIS EMPRESARIALS, professor de la UPC, d' ESCODI-UB i de UAO-CEU. Ens mostrarà els reptes i la transformació del comerç a la pandèmia i post-pandèmia.

 

Sr. Jaume Portell, Chief Executive Officer & Co-Founder de Beabloo Interaction Care, que exposarà com la tecnologia ens pot ajudar a abordar el desconfinament amb seguretat.

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA