Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Conferència EN DIRECTE: Impacte de la COVID-19 en els comptes anuals

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C077/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 COMPTABILITAT I AUDITORIA

Organitzador

  • COMISSIÓ D'AUDITORS DE COMPTES | REA CATALUNYA
  • COMISSIÓ DE COMPTABILITAT (COMISSIÓ CONJUNTA CEC-ACCID)

Programa

CONFERÈNCIA EN DIRECTE (WEBINAR):
El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.
Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per a la realització del Webinar.

 

DATA: 7 de maig de 2020

HORA: 12 hores

 

 

És una evidència que aquesta crisi de la Covid-19 tindrà uns efectes molt importants en els comptes anuals de les societats, i que malgrat les disposicions legislatives aprovades per pal-liar els seus efectes tant en la formulació com en la infomació que ha de tenir la memòria, s'han generat molts dubtes als quals intentarem donar resposta en aquest webinar gratuït que organitzen conjuntament les Comissions de Comptabilitat i la d'Auditoria del Col-legi d'Economistes de Catalunya, comptant amb la col-laboració del Consejo General de Economistas i els presidents del REA-Registro de Economistas Auditores, i de EC-Economistas Contables, Carlos Puig de Travy i Francisco Gracia, respectivament.

 


PRESENTA:

Sr. Emilio Álvarez, president de la Comissió d'Auditors de Comptes | REA Catalunya

 

PONENTS:

Sr. Carlos Puig de Travy, president del REA-CGE

Sr. Francisco Gracia, president d'EC-CGE

 

MODERA:

Sr. Martí Garcia, president de la Comissió de Comptabilitat (comissió conjunta CEC-ACCID)

 

Els ponents donaran resposta a les preguntes que s'hagin rebut prèviament, posant-les en el context de les disposicions legislatives aprovades amb motiu de la Covid-19. 

 

IMPORTANT
Els dubtes i consultes s'hauran d'enviar a l'adreça de correu comissioauditoria@coleconomistes.cat fins el dimecres 6 de maig a les 14h. Totes les preguntes que arribin després d'aquest termini no seran acceptades.SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA