Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

FORMACIÓ

Conferència: ''El nou reglament europeu de protecció de dades, la figura del delegat de protecció de dades i eines per automatitzar el control del seu acompliment''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C129/2018
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ORGANITZACIÓ I SISTEMES D'INFORMACIÓ
  • ASSOCIACIÓ CATALANA DE COMPTABILITAT I DIRECCIÓ (ACCID)

Programa

 

 

 

 

 

DATA: 23 de maig de 2018

HORARI: a les 18.30 hores

LLOC: Sala d'Actes del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32)

 

 

 

 

Ponents:

 

Sr. Joan Haro, economista. Soci de "Compass Advisers"

 

Sr. Emili Murcia, Business Development Manager Microsoft Cloud de Data Proces, partner de Microsoft

 

 

Presenta i modera:

 

Sr. Josep Mª Gallart, vicepresident de la Comissió d'Organització i Sistemes d'Informació del Col·legi d'Economistes de Catalunya (@Grup_OSI)

 

 

 

 

Abstract

Amb l'entrada en vigor la nova legislació en matèria de protecció de dades el Delegat de Protecció de Dades (DPD) serà un element essencial per les organitzacions. El DPD a més a més de ser un facilitador l'acompliment de la normativa, ha de tenir un paper actiu en la implementació d'eines de rendiment de comptes del seu acompliment, des de facilitar o portar a terme avaluacions d'impacte, portar a terme auditories de protecció de dades fins a actuar com a mediadors entres les autoritats supervisores, les organitzacions i els interessats.

Us proposem una sessió on, en el context de l'entrada en vigor de la nova normativa en matèria de protecció de dades ens centrarem en explicar el paper rellevant dels DPD, com implementar aquesta figura en les organitzacions i quines eines pot disposar. En quan a les eines, els sistemes d'informació són un element fonamental de suport, que sens dubte pot facilitar l'acompliment de la normativa i la detecció de riscos en aquesta matèria.

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA