Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Rendibilitzant els intangibles de la teva empresa

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C119/2013
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ECONOMIA DEL CONEIXEMENT I INNOVACIÓ

Programa

DATA: 11 de febrer de 2014

 

HORARI: de 19.00 a 20.30 hores

 

LLOC: Sala d'Actes del Col.legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal.la Placidia, 32)

 

 

 

 

 

Presentaran:

 

Sr. Julià Manzanas, economista Country Manager Consulting C3 i vicepresident de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col.legi d'Economistes de Catalunya.

 

Sr. Jordi Martí, CE&MBA ESADE. Vicepresident de la Comissió d'Intengibles de l'ACCID.

 

 

 

Ponent:

 

Sr. Gian-Lluís Ribechini, enginyer industrial, vocal de la Comissió d'Intangibles de l'ACCID i president de la Comissió de gestió empresarial del Col.legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya(COEIC).

 

 

 

 

 

 

Sinopsi:

 

Conferència - col.loqui sobre la gestió sistemàtica del Capital Intangible en l'àmbit empresarial amb l'objectiu de rendibilitzar-lo.

 

El marc econòmic i legal que afecta al Capital Intangible de les empreses requereix una gestió eficient que suposa la necessitat de fusionar la visió tècnica amb la visió econòmica/fiscal tenint en compte la visió legal.

 

Els actius intangibles com les patents o les marques són uns dels elements més valorats en les negociacions empresarials com a factors diferencials en els processos de decisió.

 

Un altre dels factors que ha suposat un canvi en la percepció de la importància dels actius intangibles ha estat l'incentiu fiscal conegut com a "Patent Box", que ve regulat per l'article 23 de la Llei de l'Impost de Societats.

 

En aquesta sessió s'exposaran estratègies, situacions i casuístiques que poden ajudar a les empreses a rendibilitzar el seu Capital Intangible.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA