Programa
Data: 13 de desembre de 2023 (dimecres)
Horari: de 18:00 a 19:30 hores
Lloc presencial: Sala 4.3 del Col·legi d'Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32 -08006-BARCELONA)
Online: Plataforma Zoom
Introducció
La producció agrària ecològica es fonamenta en uns llarga trajectòria, no només com a resposta a l'anomenada revolució verda, i fa més de trenta anys que es va distingir mitjançant un marc legal europeu. Aquest reconeixement s'ha refermat amb l'ambiciós objectiu d'assolir un 25% d'agricultura ecològica l'any 2030 dins del Pacte Verd de la Unió Europea. Si bé, es tracta d'un sector dinàmic que no ha deixat de créixer durant tot aquest temps i constitueix una alternativa viable com a producció agrària sense químics de síntesi i uns valors intrínsecs addicionals, també ha de fer front als canvis de l'entorn, els reptes globals i tota mena de desequilibris que s'han produït durant els darrers anys. Actualment, el conreu dels aliments ecològics a Catalunya equival a un 23% de la SAU i la quota del consum alimentari se situa entorn del 4%.
Presenta i modera:
Sr. Francesc Reguant Fosas, president de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Ponent:
Sra. Karen Hoberg, consultora i membre de la junta de la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica i Agroecologia (SEAE).
Lloc: Sala 4.3 del Col·legi d'Economistes de Catalunya
________________________________
Plataforma Zoom
Un cop s'hagi completat la inscripció, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment de l'acte en directe.
Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23:59h.