Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Cicle ''Fons europeus i reptes de la transformació empresarial'' | Taula Rodona 3: Compartint projectes i experiències d'empreses amb els Fons Next Generation (ONLINE)

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C022/2022
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ECONOMIA I SOSTENIBILITAT
  • COMISSIÓ D'ECONOMIA TERRITORIAL I URBANA

Programa

PRESENTACIÓ

 

Els Fons Next Generation EU, (806.900 M €, un 72% PIB Espanyol 2020) són un instrument extraordinari que, a l'objectiu de la reconstrucció, hi afegeix la sostenibilitat.


El pla té per objectiu, entre d'altres, fomentar el creixement econòmic i crear ocupació. S´estima que el PIB d'Espanya augmentarà entre un 1,8% i un 2,5% fins al 2024. Aquest impuls a l'economia s'estima pugui donar feina fins a 250.000 ciutadans.


Més enllà de l'esperit macroeconòmic dels Fons, els objectius perseguits s'assoliran en la mesura que les empreses assumeixin i apostin pel repte que el Fons proposa (transversalitat, efectes multiplicadors en l'economia, etc.). En aquest sentit, la taula rodona en permetrà conversar amb tres empreses de diferents sectors que explicaran a quins programes i amb quins projectes concrets i reals han aplicat als FNG.

 

 

 

 

Data: 25 de maig de 2022

 

Horari: de 18.30 a 20.00 hores

 

 

 

 

 

Benvinguda i presentació:

 

Sr. Miquel Morell Deltell, membre de la Junta de Govern i vicepresident de la Comissió d'Economistes en Economia Territorial i Urbana del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

 

Experiències:

 

"Grup Ametller Origen"

Sra. Marta Angerri Feu, llicenciàda en Ciències Polítiques i de l'Administració. Directora de Finançament Europeu i Afers Públis, Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa del Grup Ametller Origen.

 

"Alier"

Sra. Elisabet Alier Benages, llicenciàda en Dret. Presidenta d'Alier

 

"Port de Barcelona"

Sr. Santiago García-Milà Lloveras, Economista. Subdirector General d'Innovació i Estratègia de Negoci del Port de Barcelona

 

 

Moderadora i cloenda:

Sra. Ana García Molina, membre de la Junta de Govern i presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Plataforma Zoom

 

Un cop s'hagi completat la inscripció, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment de l'acte en directe.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23:59h.

 

 

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA