Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Conferència-Col·loqui EN DIRECTE: ''La transposició de la Directiva UE 2019_1023 sobre marcs de reestructuració preventius: text refòs de la Llei Concursal i riscs d'ultravires''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C024/2021
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 MERCANTIL

Organitzador

  • COMISSIÓ MERCANTIL, CONCURSAL I D'EXPERTS JUDICIALS

Programa

 

Conferència-Col·loqui en directe (online)

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Per tramitar la inscripció a l'activitat és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment de l'acte en directe.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23.59h.

 

 

 

 

Data: 19 d'abril de 2021

 

Horari: 18:00 a 19:30 hores

 

 

 

 

 

Presenta:

 

Dr. Jordi Albiol Plans, president de la Comissió Mercantil, Concursal i d'Experts Judicials del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

 

 

Ponent:

 

Excma. Sra. Juana Pulgar Ezquerra, catedràtica de Dret Mercantil de la Universitat Complutense de Madrid. Directora de la Revista Insolvencias y Reestructuraciones (I&R)

 

 

Modera:

 

Sr. Raimon Casanellas Bassols, vicepresident de la Comissió Mercantil, Concursal i d'Experts Judicials del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

 

 

 

 

 

Objectius

 

Es tractarà i debatrà com en el TRLC s'avencen algunes de les opcions previstes en aquesta directiva, en particular en matèria de preconcursalitat, sobre la base dels amplis termes que es van concedir en la delegació per a la refundició, assenyalant alguns dels supòsits en els que s'ha suscitat un possible risc d'ultravires.

 

 

 

FORMACIÓ HOMOLOGADA:


Registre d'Economistes Forenses (REFOR): 1,5 hores

 

 

 

 

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA