Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Conferència EN DIRECTE: ''Sèniors a l'Economia''

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C001/2021
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 ALTRES ACTIVITATS FORMATIVES

Organitzador

  • COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA
  • CENTRE D'ESTUDIS ECONÒMICS I SOCIALS

Programa

 

Conferència en directe (online)

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Per tramitar la inscripció a l'activitat és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment de l'acte en directe.

 

Inscripcions obertes fins el dia anterior a les 23:59h.

 

 

 

 

 

Data: 27 d'abril de 2021 (dimarts)

 

Horari: 18.00 a 19.00 hores

 

 

 

 

 

Benvinguda:

Sr. Oriol Amat i Salas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Sr. Lluís Alegre Selga, economista. Exconseller de la Generalitat de Catalunya. President del Centre d'Estudis Econòmics i Socials

 

Presenta:

Sra. Maite Soler Cera, presidenta de la Comissió d'Economistes per una Economia Social del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

 

Ponent:

Sr. Francesc Granell i Trias, Col·legiat de Mèrit del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Catedràtic Emèrit d'Economia de la Universitat de Barcelona. Director General Honorari de la Comissió Europea. Distingit amb la Creu de Sant Jordi l'any 2012.

 

 

 

 

 

SINOPSI

 

Catalunya te una població amb un 25% de persones majors de 65 anys i és una de les regions més longeves a Europa segons l'Eurostat. Aquesta oportunitat representa també nombrosos reptes en l'àmbit del treball, tant en la seva cultura com en la significació del talent sènior a la societat. Un terç al final de la vida és molt per ser abocat a la incertesa i la manca d'ocupació digna, més enllà del dret al descans, la suficiència econòmica i les condicions idònies per a la salut i el benestar social.


En aquest Seminari, que organitzem des del Centre d'Estudis Econòmics i Socials i el Col·legi d'Economistes de Catalunya, partim d'una metodologia col·laborativa per tal d'aplegar esforços dels experts i expertes que treballen en l'àmbit dels sèniors i poder oferir una mirada innovadora i clara sobre els camins a seguir per garantir que un sector important de la nostra societat segueixi sent útil i gaudeixi d'unes condicions dignes de vida.

 

 


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA