Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Conferències i Sessions Temàtiques

Conferència EN DIRECTE: Col·laboració Salut i Empresa: la resposta a l'aprovisionament de material COVID

Dades de l’Acte

Nombre del curs:
 C091/2020
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 

Organitzador

  • COMISSIÓ D'ECONOMIA DE LA SALUT

Programa

CONFERÈNCIA EN DIRECTE (online)
El Col·legi d'Economistes de Catalunya ofereix els seus continguts online i en directe, que es podran seguir des d'on es vulgui.
Aquests actes ("Webinars" o seminaris web), són en format online. Per tramitar la inscripció serà imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina, com en qualsevol acte, i un breu registre a la plataforma "ZOOM" que el Col·legi ha contractat, per poder obtenir l'enllaç de connexió.
Un cop s'hagi completat la inscripció en aquesta pàgina, l'usuari rebrà una invitació per al Registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del Webinar.

 

 

DATA: 30 de juny de 2020

 

HORARI: 16.30 a 17.30 hores

 

 

 

OBJECTE:


Les dificultats de subministrament de determinats material i equipaments en la quantitat o la qualitat necessàries, l'increment desmesurat de preus, la incertesa de poder garantir els estocs per part de les institucions sanitàries, etc., han estressat enormement el sector salut i de la dependència pel risc de no poder protegir als professionals de primera línia i de poder atendre adequadament els pacients afectats per aquesta malaltia. És per això que considerem molt necessari conèixer les experiències i opinions de persones que, des de diferents tipus de responsabilitats, tenen arran de la crisi provocada pel COVID 19 i a partir d'aquí les possibles propostes i solucions per tal de que en el futur es puguin evitar, o si més no reduir els riscos en el futur.
Aspectes com models de compra centralitzada "v" descentralitzada, normatives i regulacions que dificulten una gestió àgil, model de producció de país pel que fa a productes bàsics, la recerca i la innovació com a generadors de noves maneres de fer,...poden ser alguns dels temes a tenir presents en aquest debat per tal de poder fer aportacions que puguin ser d'utilitat.

 

 

 

BENVINGUDA:

Sr. Lluís Bohigas, president de la Comissió d'Economia de la Salut del Col·legi d'Economistes de Catalunya

 

 

PARTICIPANTS:

Sr. Miquel Arrufat, economista, director de Gestió de l'ICS. Membre de la Comissió d'Economia de la Salut del Col·legi.

Sra. Liling Qi, presidenta de Puente China

Sr. Joan Parés, director executiu de Barnalmport (BIMEDICA)

Sr. Joan López, director gerent d'APTIMA i director d'Operacions de Mútua de Terrassa

 

 

COORDINADOR:

Sr. Manel Jovells, economista, director general d'Althaia. Membre de la Comissió d'Economia de la Salut del Col·legi.

 SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA