Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Formació ROAC

Webinar: Com ens pot ajudar i com no la intel·ligència artificial en la valoració d'empreses i en les decisions financeres

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 Y033/2024
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 FINANCES

Programa

.

 

 

FORMACIÓ HOMOLOGADA:
Auditors de Comptes (ICAC): 4 hores en Altres matèries
Experts Comptables acreditats (RECC): 4 hores

 

En aquest curs no caldrà realitzar i superar un test per homologar les hores a efectes de l'ICAC i el REC. En tot cas serà necessari que la persona inscrita s'identifiqui amb nom i cognoms a l'accedir a la plataforma Zoom i que compleixi l'assistència mínima requerida.

 

 

FORMACIÓ ONLINE (EN DIRECTE):
Aquesta formació es farà a través de la plataforma Zoom del Col·legi en les dates i horari indicats. Per tramitar la inscripció és imprescindible fer-ho a través d'aquesta pàgina.
Un cop s'hagi completat la inscripció i abonat l'import, l'usuari rebrà una invitació per al registre a la plataforma ZOOM i poder obtenir així l'enllaç de connexió necessari per al seguiment en directe del curs.

 

 

 

DATES: 29 de maig de 2024.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 20.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 100 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 130 €

 

 

 

PROFESSOR:

Sr. Pol Santandreu, doctor en Management per la Universitat de Barcelona, MBA per EADA i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona. 25 anys dedicat a la consultoria empresarial a través de la pròpia firma www.santandreuconsultors.com i a la formació, com a professor de finances i estratègia en diverses business schools i universitats, i speaker en conferències i congressos.

 

 

 

OBJECTIUS:

L'objectiu és fer una revisió sobre els conceptes i les variables essencials en la valoració i la creació de valor d'una organització, per, paral·lelament veure com algunes de les eines d'IA a l'abast de tothom ens poden ajudar en el procés. És una sessió molt pràctica i interactiva amb els participants.

 

 

 

DIRIGIT A:

Adreçada a assessors, consultors, experts comptables, auditors, analistes financers, gerents i propietaris d'empreses, direcció financera i totes aquelles persones que participin en l'anàlisi de projectes o en processos d'integracions corporatives.

 

 

 

PROGRAMA:

1- La creació de valor en les empreses
2- Com es valora una empresa? Metodologies segons el QQC (Què, Quan i Com) per determinar-ne el model més apropiat
3- Variables essencials del model
4- Com podem agilitzar el procés amb l'ús de la IA
5- Com no hem d'utilitzar la IA (de moment)
6- Aplicació al cas NVDA.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA