Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Formació ROAC

GRI Standars: base en l'elaboració d'informació no financera

Dades de la Formació

Nombre del curs:
 Y089/2019
Seu:
 Barcelona
Àrea:
 AUDITORIA

Programa

FORMACIÓ HOMOLOGADA:
Auditors de Comptes (ICAC): 16 hores Altres matèries
Experts Comptables acreditats (RECC): 16 hores

 

 

DATES: 11, 12, 18 i 19 de desembre de 2019.

 

 

 

HORARI: de 16.00 a 20.00 h.

 

 

 

PREU DE COL·LEGIATS: 350 €

PREU DE NO COL·LEGIATS: 455 €

 

 

 

PROFESSORA:

Sra. Eva Morales López, llicenciada en Ciències Ambientals, màster en Direcció de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), auditora de Certificació en RSC. Directora d'Empenta Consulting. Verificadora Memòries Sostenibilitat GRI. Verificadora d'informes d'estats no financers. Consultora especialitzada en temes de sostenibilitat.

 

 

 

OBJECTIUS:

- Capacitar als assistents per poder elaborar informes de dades no financeres en base als estàndards internacionals del Global Reporting Initiative (GRI).
- Aprofundir en els indicadors necessaris per poder preparar un rstat d'informació no financera i diversitat en conformitat amb la nova Llei 11/2018, del 28 de desembre, que és una transposició de la Directiva Europea 2014/95/UE sobre Divulgació d'Informació No Financera i Diversitat.

 

 

 

DIRIGIT A:

Auditors i verificadors, inversos i relacions amb inversos, analistes financers i no financers, responsables de comptabilitat, responsables de sostenibilitat, responsables de comunicació, responsables jurídics i de compliance.

 

 

 

ESTRUCTURA:

El curs té una durada de 16 hores. Inclou una part teòrica i, també, exemples, casos reals i activitats pràctiques, que il·lustren i faciliten la comprensió dels estàndards internacionals d'indicadors GRI.

 

 

 

PROGRAMA:

1- Fonaments GRI

2- Indicadors de continguts generals

3- Enfocament de gestió

4- Indicadors econòmics
- Acompliment econòmic. Presencia en el mercat. Impactes econòmics indirectes. Pràctiques en la cadena de subministrament. Anticorrupció. Competència deslleial

5- Indicadors ambientals
- Materials. Energia. Aigua. Biodiversitat. Emissions contaminats. Residus. Acompliment normatiu. Avaluació ambiental en la cadena de subministrament

6- Indicadors socials
- Treball. Relacions laborals. Salut i seguretat. Formació. Diversitat i igualtat d'oportunitats. No discriminació. Llibertat d'associació i negociació col·lectiva. Treball infantil. Treball forçós. Pràctiques de seguretat. Drets dels pobles indigent. Avaluació dels drets humans. Comunitats locals. Avaluació social dels proveïdors. Política pública. Salut i seguretat dels consumidors. Màrqueting i etiquetatge. Privacitat del client. Compliment socioeconòmic.


SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA