Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

11 jun 2018

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició XXX

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La 30a edició del Fòrum inversor EconomistesBAN es va dur a terme el passat 7 de juny, a la seu del Col·legi de Barcelona, on es van presentar els millors projectes emprenedors.

 

Va acompanyar l'acte el Sr. Fran de la Torre, Director Consultoria Estratègica i Finançament de PIMEC que va impartir la conferència "PIMEC, programa RelleuPime", en el marc de l'acord de col·laboració signat entre PIMEC i el CEC.

 

Aquest programa facilitarà en propers Fòrums la presentació de noves oportunitats d'inversió als membres de la xarxa EconomistesBAN. RelleuPime s'emmarca dins la fase de canvi de l'empresa, quan és necessari un pla de continuïtat del negoci, i va dirigit a aquells empresaris que tenen la necessitat de passar el testimoni de la seva empresa.

 

El Col·legi, a través de la seva xarxa de Business Angels EconomistesBAN, facilita un espai empresarial i d'emprenedoria sota la denominació de club d'inversors que permet cercar recursos als emprenedors i possibilita, tant als seus col·legiats com a altres persones interessades, la inversió en empreses ja existents i/o de nova creació.

 

Al Fòrum es van presentar 7 projectes de sectors diversificats:

 

ARTIG GALLERY

Galeria online d'art creat per artistes emergents i seleccionats per experts, un canal de venda accessible i transparent per democratitzar aquest mercat.

 

BOOT & WORK CORP
Dissenya, produeix i comercialitza equips per a la industria 4.0 a través tecnologia Open Source (tecnologia lliure), facilitant l'ús per a la connectivitat i els estàndars industrials.

 

CUORECARE
CuoreCare és l'empresa pionera en el mercat Espanyol en implantar un sistema de Homecare per a persones dependents.

 

EELP
Gestionen qualsevol servei sota demanda i a través d'App mòbil. Combinació intel·ligència artificial i humana per tal de gestionar qualsevol servei de l'activitat quotidiana amb la màxima eficiència.

 

FLATFIT
Aplicació que et mostra el percentatge de compatibilitat amb els teus futurs companys de pis i al mateix temps ajuda als propietaris a trobar als seus llogaters ideals.

 

FREIGHTALIA
Plataforma SaaS para la digitalització del sector marítim i aeri internacional. Permet a les empreses transitàries (freight forwarders) digitalitzar processos front-end i back-end.

 

ZONETACS
APP de comunicació via chat per a les organització d'ús fàcil, pràctic i segur per a les empreses.

 

 

Clic aquí per a més informació sobre l'edició i els projectes

 


Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA