Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

4 nov 2022

Fòrum inversor EconomistesBAN | edició 52 (Girona)

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 3 de novembre la 52ª edició del Fòrum Inversor, el qual es va celebrar en format híbrid després de dos anys marcats per la pandèmia. A més, per primera vegada, el fòrum inversor d'EconomistesBAN va sortir de Barcelona i es va celebrar des de la seu de Girona del Col·legi d'Economistes de Catalunya.

 

El president d'EconomistesBAN Pol Font va presentar el fòrum, mentre que el president de la seu de Girona del Col·legi d'Economistes de Catalunya Lluís Bigas va donar la benvinguda als assistents i el vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona Jaume Guàrdia va posar en valor la col·laboració amb el Col·legi en la organització de la 52ª edició del Fòrum inversor d'EconomistesBAN.

 

A continuació, el responsable d'EconomistesBAN Enric Serle va moderar la presentació dels 6 projectes seleccionats:

 

LET'S COOK: Plataforma per no haver de pensar què fer de sopar o de dinar. Ofereix uns plans setmanals on poder triar diferents receptes. La Startup s'encarrega d'enviar els kits amb el dinar i les receptes una vegada a la setmana. Són receptes healthy i amb productes de proximitat.

 

SWEANTY: Startup que desenvolupa solucions basades en l'anàlisi de la suor mitjançant pegats intel·ligents. Volen acabar amb la deshidratació dels esportistes. Aquests pegats intel·ligents també tenen un sistema de comunicació sense fils i capaç de transferir les dades online a una app dedicada que permet portar un seguiment sobre les sals que ha perdut i la pauta que hauria de seguir per evitar riscos i rendir al màxim.

 

SUNSHINEOXYGEN: Startup que vol crear un nou concepte de healthtech focalitzat en la humanització del pacient i la sostenibilitat dels sistemes de salut. Engloba 3 projectes que combina tecnologia punta amb IA de diferents maneres per poder tenir un diagnòstic precoç i una medicina de precisió i personalitzada.

 

BERRLY: SaaS que permet a organitzacions i associacions gestionar als seus socis. Engloba un CRM, carnet virtual, comunicacions, sistema de facturació, esdeveniments i ticketing , gestió documental , anàlisis de dades, gestió d'abonats, enquestes i votacions, app per mòbil i connectivitat (API i webhooks).

 

MEMIMA: Plataforma i app que utilitza el mètode ETFES (Ear Training For Early Stimulation ) per millorar la comunicació, el llenguatge i l'aprenentatge dels nadons (0-6 anys). ETFES és un mètode avançat i únic en educació musical i estimulació primerenca. L'app ajuda a implementar aquesta metodologia mitjançant rutines diàries i de manera gamificada.

 

OH MY DOG!: Vol digitalitzar i fer més transparent el sector de la compravenda i adopció de gossos. Tant les protectores com els vivers que estan al Marketplace es revisen perquè compleixin uns criteris de responsabilitat i de benestar per als animals. Estan desenvolupant un SaaS que serveixi de CRM pels vivers i les protectores, que permetrà portar un seguiment de la procedència i ubicació del gos.

 

 

El proper fòrum inversor tindrà lloc l'1 de desembre. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA