Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

5 mai 2023

Fòrum Inversor EconomistesBAN | edició 57

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN, la xarxa d'inversors/es privats del Col·legi d'Economistes de Catalunya que posa en contacte emprenedors i inversors, va organitzar el 4 de maig la 57ª edició del Fòrum Inversor, el qual es va celebrar en format online.


El president d'EconomistesBAN Pol Font va donar la benvinguda als inversors participants i el responsable d'EconomistesBAN Enric Serle va presentar els 6 projectes seleccionats:


Nauta Signals (IoT): Empresa de Hardware que té al mercat la seva primera versió d'un sistema de localització. Amb l'experiència d'aquesta versió, estan desenvolupant una nova versió amb una nova tecnologia (es troba en prova pilot TRL6) que permetrà una millor localització i obtenir dades com la temperatura, pressió i humitat en l'ambient. Producte enfocat a seguretat, ramaderia, animals domèstics, fauna... Startup que ja factura, amb el 70% de les vendes fora d'Espanya.


Ecomemb (Recycling&Waste)
: Regeneració sostenible de membranes d'osmosi inversa. Spin-off de la Universitat de Girona i ICRA (Institut Català de Recerca de l'Aigua). Fan servir tecnologia pròpia per al procés de regeneració, que compta amb un know-how de més de 10 anys de recerca. Aspiren a convertir-se en el referent mundial en la gestió sostenible de les membranes d'osmosi inversa usades en la dessalació, potenciant un model de gestió circular que eviti llençar als abocadors membranes amb utilitat.


Iki Health (SaaS / Healthtech)
: Aplicació Saas "All in one" amb la qual se simplifica l'assistència, el seguiment del procés i s'augmenta el grau de compliment terapèutic. Solució enfocada per als professionals terapeutes perquè puguin optimitzar el seu temps i millorar el seguiment dels seus pacients per aconseguir una millora de la qualitat assistencial. Enfocat a terapeutes privats que atenen persones amb patologies cròniques com el dolor múscul esquelètic, l'obesitat, la diabetis o la hipertensió. Incorporarà una capa de blockchain per augmentar la seguretat, inviolabilitat i traçabilitat de les dades a part de la creació d'una base de dades ben estructurada per poder generar algoritmes de predicció d'abandonament per millorar l'adherència a les teràpies.


Flappin (Traveltech)
: Plataforma B2C en línia que ofereix paquets de viatge, escapades i experiències d'oci sorpresa per reservar o regalar a través d'una experiència de compra completa, personalitzada i sense friccions. Els seus regals, viatges i experiències sorpreses ajuden els joves (Generació Z i Mil·lenials) que volen gaudir d'experiències sorprenents reduint el temps i l'esforç necessari per planificar i permetent tant reservar com regalar una gran varietat d'experiències.


Doctomatic (Healthtech)
: Software de monitorització de constants de pacients en remot alimentada per IA visual (model propi de machine learning). Només descarregant una aplicació, els pacients poden escanejar els resultats des de qualsevol dispositiu mèdic i proporcionar les dades automàticament als seus metges. També una versió per centres (residències de gent gran, clíniques d'aguts amb ingressos) simplifica la digitalització de constants als sistemes dels centres, millorant la seguretat del pacient, estalviant temps i errades a infermeria, donant una traçabilitat de la presa de constants i enviant alertes directament als professionals de guàrdia si és necessari.


Dàlia (Wellness & Beauty): Nou concepte de retail omnicanal d'educació, salut i benestar íntim que acompanya la dona durant totes les etapes de la seva vida des de la infància fins a la maduresa. Primer i únic retailer omnicanal del món que ofereix una visió integral i holística de la vida íntima de la dona (espai per a totes les edats que cobreix l'eix salut-benestar/plaer). Dàlia s'ha creat per divulgar, assessorar, fabricar i apropar productes a la dona i a la parella, que les ajudin a créixer com a persones, a guanyar autoestima i confiança i a gaudir de la seva vida íntima de forma natural i segura.


Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a economistesban@coleconomistes.cat

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA