Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

Notícies

12 jun 2023

Conveni amb ASENCAT

Notícies

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

EconomistesBAN i ASENCAT han signat un conveni de col·laboració per impulsar l'emprenedoria i donar suport al desenvolupament de l'economia. Aquesta aliança estratègica entre EconomistesBAN, la xarxa de Business Angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i ASENCAT, l'associació que ofereix mentoria empresarial per a emprenedors i empreses de la mà de voluntaris sènior, té com a objectiu principal recolzar els emprenedors i fomentar la cultura empresarial.


EconomistesBAN, amb 11 anys d'experiència, té la missió de crear un espai empresarial i d'emprenedoria en el qual es puguin cercar recursos per als empresaris i emprenedors en els seus projectes. Com a entitat acreditada de finançament alternatiu en la categoria de Xarxes d'Inversors Privats d'Acció, EconomistesBAN es compromet a donar visibilitat i suport als emprenedors que desenvolupen iniciatives innovadores, sostenibles i amb gran potencial de creixement econòmic.


ASENCAT, com a associació sense ànim de lucre, aporta l'experiència de seus socis sènior per acompanyar els emprenedors mentoritzant el seu procés de creació d'una empresa.


El conveni de col·laboració entre ASENCAT i el Col·legi d'Economistes de Catalunya, a través de la xarxa d'EconomistesBAN, establirà un marc de treball conjunt per compartir dealflow de projectes, desenvolupar activitats comunes i promoure seminaris, cursos i altres esdeveniments d'interès per a tots dos col·lectius. L'objectiu final és fomentar i recolzar l'ecosistema emprenedor de la nostra regió.


Marta Alsinella, directora d'EconomistesBAN, ha destacat la importància d'aquest conveni: "Aquesta col·laboració representa un pas endavant en el nostre compromís amb l'emprenedoria i els projectes que generen un impacte positiu en la societat. Des d'EconomistesBAN volem contribuir a donar visibilitat i suport als emprenedors que desenvolupen iniciatives innovadores i sostenibles, i proporcionar orientació i inversió a projectes en fase inicial."


Per la seva banda, Francesc Turró com a president d'ASENCAT fins el maig de 2023 i Antoni Lucas, actual president, han expressat el seu agraïment a EconomistesBAN per aquesta col·laboració i han ressaltat que "aquest conveni ens permetrà arribar a un major nombre d'emprenedors i oferir-los el coneixement i l'experiència dels nostres socis sèniors."


Dins del marc d'aquest conveni de col·laboració, estem treballant en la realització de Fòrums d'Inversió i altres activitats que promoguin el contacte i l'intercanvi d'experiències entre emprenedors i inversors del nostre territori.


Estem segurs que amb el suport d'EconomistesBAN i ASENCAT, l'ecosistema emprenedor de la nostra regió es farà més fort i generarà més oportunitats per a l'èxit empresarial.

 

Comparteix-nos:  

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA