Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

 • Estàs en:
 • Canvi en les condicions del correu gratuït @economistes

Notícies

30 gen 2023

Canvi en les condicions del correu gratuït @economistes

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

1 punt

 9  Vots

Davant dels canvis promoguts per Microsoft amb l'objectiu de garantir les condicions de seguretat dels comptes de correu, confirmem que a partir d'ara l'accés al correu @economistes només podrà ser via "Webmail" i no es podrà gestionar directament el correu amb el programa Outlook.

 

Davant d'aquesta situació, el Col·legi d'Economistes de Catalunya ha activat tots els recursos disponibles del proveïdor de serveis informàtics HSI, partner de Microsoft; 12 tècnics per atendre les consultes que s'estan produint i així minimitzar l'impacte produït als col·legiats/des i despatxos.


Segueix a disposició dels col·legiats/des el FORMULARI de contacte per sol·licitar l'atenció d'un/a tècnic/a.

 

Des del Col·legi d'Economistes de Catalunya demanem disculpes a totes les persones col·legiades afectades pels inconvenients que aquest fet hagi pogut ocasionar i restem a la seva disposició.

Comentaris


 • ENRIC GINER BORRULL   16/02/2023

  Jo només faig servir el correu. No m'interessen els altres serveis.
  Com la meva professió principal ha estat la informàtica tinc altres comptes i la meva solució ha estat entrar via WEB i habilitar el Reenviament cap un altre compte (funciona!). Així ja puc recuperar els correus amb Outlook (en el meu cas amb Evolution, ja que treballo amb LinuxMint).
  Al collegi li diria que abandoni Microsoft i canviï a un altre servei com Proton Mail o Tutanota o OX Mail o qualsevol altre, per exemple els que surten aquí https://www.xataka.com/basics/comparativa-correos-seguros-que-ofrece-cuanto-cuestan-mejores-sector
  Per cert, a la meva dona li ha passat el mateix al Collegi de Psicòlegs • JACINT SERIOLS SIBILA   01/02/2023

  El meu correu personal és el del Col·legi. Pràcticament només utilitzo aquest servei. Sense previ avís hi ha un canvi que em deixa sense correu a l'ordinador, tan sols al mòbil. I els correus arxivats, perduts?
  i el més lamentable és que dilluns al matí no vaig aconseguir parlar amb el Col·legi i a la tarda em diuen que han penjat unes instruccions que tampoc funcionen. Omplo el Formulari i avui encara no tinc resposta. Molt mala gestió per part del Col·legi i ja no cal ni valorar Microdoft.
  Espero una resposta ràpida • JORDI PELLICÉ ALEMANY   01/02/2023

  Cambio en las condiciones del correo @economistes?. Qué lástima!. Después de casi 37 años colegiado y visto el nivel del servicio, dejaré de usarlo definitivamente. Gracias a los responsables. • JAVIER CARRANZA MORERA   31/01/2023

  És una llàstima que el Col·legi no hagi contemplat el canvi de necessitats bàsiques informàtiques dels col·legiats en aquests darrers anys i no ofereixi un servei de correu electrònic tipus IMAP (que des de 1986 permet sincronitzar tots els dispositius) incloent-lo com a servei bàsic a la col·legiació com han fet altres col·legis.
  Ha proporcionat un correu actualment en desús fins al final, com el POP3, que sembla que Microsoft ha desabilitat per obsolet, deixant així bloquejats i inutilitzables tots els comptes amb correus ja descarregats del servidor en el transcurs de les darreres dècades per tots els professionals del Col·legi.


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA