Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya a Tarragona distingeix Jordi Domingo com a economista d’empresa, Josep Roig Aymamí SL com a despatx professional i Joan Bosch per la seva trajectòria personal i professional

Notícies

26 oct 2022

El Col·legi d’Economistes de Catalunya a Tarragona distingeix Jordi Domingo com a economista d’empresa, Josep Roig Aymamí SL com a despatx professional i Joan Bosch per la seva trajectòria personal i professional

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

En el marc dels diversos premis i reconeixements a professionals de l'economia i l'empresa que es lliuren cada any coincidint amb la Jornada dels Economistes, la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) distingeix amb el Premi de Reconeixement a l'Economista d'Empresa 2022 a Jordi Domingo Ferré pels seus mèrits demostrats al llarg de la seva trajectòria en el món de l'empresa, sobretot vinculada al sector petroquímic. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials (branca empresa) per la Universitat Autònoma de Barcelona. Els tres primers anys va exercir com a professional lliure, com a assessor econòmic del sector metal·lúrgic a Barcelona. Els 37 anys següents ha estat treballant al sector petroquímic, dels quals 32 anys al Complex Industrial de Repsol a Tarragona i 2 anys a Duragas (filial de Repsol Butano) a l'Equador. Des del mes de maig de 2015 és regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Riudoms. Paral·lelament, com a col·legiat a donat suport a les iniciatives i actes de la seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya.


D'altra banda, el Premi de Reconeixement al Despatx Professional 2022 a Tarragona és per a Josep Roig Aymamí SL. Amb seu a Reus des de la seva fundació per part de Josep Roig l'any 1990, el despatx es dedica a l'assessorament fiscal i comptable i al camp de l'auditoria de comptes amb un equip de 10 persones entre professionals i col·laboradors. També col·labora amb associacions culturals, socials i esportives reusenques. Liderat per Josep Roig, que ha estat en tot moment molt vinculat amb el Col·legi i compromès amb la seu de Tarragona. Amb aquest premi el Col·legi reconeix el despatx i, de manera particular, la figura del seu fundador i actual líder.


A més es lliurarà un premi a la trajectòria personal i professional a Joan Bosch del restaurant Can Bosch de Cambrils, amb estrella Michelin.


Aquests premis es lliuraran en el Sopar dels Economistes que tindrà lloc el 3 de novembre en el marc de la Jornada dels Economistes 2022 a Tarragona.

 

[+] veure nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA