Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Revista Econòmica de Catalunya, disponible al portal RACO del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya

Notícies

2 jun 2021

La Revista Econòmica de Catalunya, disponible al portal RACO del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

5 punts

 1  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) ha signat un conveni de col·laboracíó amb el Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya per incorporar la Revista Econòmica de Catalunya (REC), editada pel CEC, al portal de Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO).


El RACO és un repositori cooperatiu des del qual es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes amb l'objectiu d'augmentar-ne la seva visibilitat.


D'aquesta manera, a partir d'ara els diversos articles de cadascun dels números de la Revista Econòmica del Col·legi es podran consultar individualment a través d'aquest repositori. Podeu consultar-los tots fent click AQUÍ*

* El darrer número de la REC estarà disponible a RACO a partir del dilluns 14 de juny


En paral·lel, es manté la possibilitat de consultar els números sencers de la Revista Econòmica de Catalunya a la pàgina web del CEC fent click AQUÍ.


La Revista Econòmica de Catalunya es publica des de 1986 en català i pretén ser un instrument que el Col·legi d'Economistes de Catalunya aporta a la societat a l'hora de reflexionar sobre els principals reptes que té l'economia catalana en el seu marc actual. D'altra banda, recull també les principals aportacions en l'àmbit de l'estudi i la investigació econòmica.

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA