Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Col·laboració entre el Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Col·legi de Metges de Barcelona

Notícies

7 nov 2023

Col·laboració entre el Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Col·legi de Metges de Barcelona

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya, a través de la xarxa de business angels EconomistesBAN, i el Col·legi de Metges de Barcelona, a través de l'Àrea d'Innovació i Emprenedoria, han signat un conveni de col·laboració per recolzar i impulsar l'emprenedoria en l'àmbit de la salut i generar més oportunitats en aquest ecosistema.

 


Aquesta col·laboració permetrà compartir dealflow de projectes, desenvolupar activitats comunes i promoure seminaris, cursos i altres esdeveniments d'interès per a tots dos col·lectius. Està prevista la realització de Fòrums d'Inversió i altres activitats que promoguin el contacte i l'intercanvi d'experiències entre emprenedors/es i inversors/es de l'àmbit de la salut.

 


Aquesta suma vol contribuir a donar visibilitat i suport a les persones emprenedores que desenvolupen iniciatives innovadores i sostenibles i proporcionar orientació d'experts i inversió a projectes en fase inicial.

 


D'altra banda, també permetrà facilitar assessorament mèdic a les startups per ajudar-les a entendre quines són les necessitats més rellevants encara no cobertes en l'àmbit sanitari.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA