Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La II Jornada Laboral congrega als millors experts per parlar de "L'economista i el dret del treball"

Notícies

7 jun 2024

La II Jornada Laboral congrega als millors experts per parlar de "L'economista i el dret del treball"

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió de Relacions Laborals i Gestió de Capital Humà va organitzar el 7 de juny la II Jornada Laboral titulada L'economista i el dret del treball, una cita per repassar novetats i actualitzacions del marc normatiu.

 

La Jornada va començar amb una sessió al voltant de la incapacitat temporal i la nul·litat de l'acomiadament, una ponència de Sara Maria Pose, magistrada del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, moderada per Isabel Pedrola, membre de la comissió organitzant de l'acte.

 

Francisco Martinez, magistrat Jutge del Jutjat Social núm. 7 de Barcelona, va parlar dels nous criteris introduits pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) en relació a la invalidesa permanent i de l'extinció del contracte de treball. La sessió va estar moderada per Lluís Sanjosé, membre de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà.

 

Per últim es va abordar el nou marc de l'acomiadament col·lectiu, els criteris de la inspecció de treball per aquest 2024 i la regulació de l'extinció col·lectiva en la Llei concursal. En va donar les claus Pedro Checa, cap de la Inspecció Territorial de Treball de Barcelona i subdirector general d'Estratègia i Ordenació a la Direcció General de la Inspecció de Treball de Catalunya, en una ponència moderada per Nieves Rabassó, presidenta de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà.

 

El secretari de Treball del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Enric Vinaixa, va ser l'encarregat de cloure la Jornada.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA