Buscador:
Tornar al Menú
23 feb 2022
Notícies del Col·legi
Voti:
Resultats:
0 Vots
La Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ha organitzat el novè col·loqui del cicle 'Què mengem?' en què s'ha presentat el pla de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari de l'Hospital Germans Trias i Pujol.
La responsable de Dietètica a l'Hospital Germans Trias i Pujol Laura Raya González ha abordat els detalls de la implementació d'un pla basat en l'estratègia de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar. La també membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya i de l'Associació Espanyola d'Hosteleria Hospitalària ha detallat les diverses mesures que s'han impulsat i els resultats obtinguts.
Laura Raya González també és coautora d'una Guia de Bones Pràctiques de Manipulació d'Aliments en la Donació d'excedents Alimentaris realitzada entre el Departament d'Hoteleria de l'Hospital Germans Trias i Pujol i Càtering Arcasa. A més és membre del Consell Assessor per a l'elaboració de la Guia per a la implementació d'un pla de prevenció de pèrdues i malbaratament alimentari (PPPMA) i disseny d'un programa de reducció de malbaratament en hospitals i residències geriàtriques que s'elabora en conjunt entre l'entitat Rezero, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Banc de Recursos.
El consultor en Regulació Alimentària i membre de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya Antoni Garcia Gabarra ha presentat aquesta nova edició del col·loqui 'Què mengem?', el qual ha moderat el gestor de projectes del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida i vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya Xavier Ticó Camí.
&
Comparteix-nos:
paraula clau
SEU DE BARCELONA
SEU DE GIRONA
SEU DE LLEIDA
SEU DE TARRAGONA