Buscador:
Tornar al Menú
27 nov 2024
Notícies del Col·legi
Voti:
Resultats:
0 Vots
Aquest dimecres 27 de novembre la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ha organitzat un dinar-col·loqui per debatre sobre l'alimentació saludable i sostenible dins dels límits planetaris.
Anna Pallí, cap de l'oficina de vigilància tecnològica i cap de l'oficina de Garantia de Qualitat de l'Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries, ha estat la ponent del debat.
El col·loqui s'ha centrat en la necessitat de transformar els nostres sistemes alimentaris, en un món on la població continua creixent i els recursos naturals seran cada vegada més escassos. S'ha d'assegurar una alimentació saludable i sostenible per a una població de gairebé 10 mil milions de persones fins al 2050, dins dels límits del nostre planeta.
Antoni Garcia i Eduard Arruga, membres de la Comissió d'Economia Agroalimentària del CEC, han presentat i moderat la trobada.
Comparteix-nos:
paraula clau
SEU DE BARCELONA
SEU DE GIRONA
SEU DE LLEIDA
SEU DE TARRAGONA