Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La renovada Comissió d’Economistes d’Empresa del Col·legi presenta el seu pla de treball [VIDEO]

Notícies

18 des 2020

La renovada Comissió d’Economistes d’Empresa del Col·legi presenta el seu pla de treball [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Anton Gasol va presentar un acte online el 17 de desembre a través del qual la recent creada Comissió d'Economistes d'Empresa del CEC va presentar la seva voluntat de potenciar la identitat d'aquells economistes que professionalment es dediquen a l'empresa i exposar l'actuació que espera desenvolupar.


Gasol va destacar que "una de les fites de la nostra junta de govern és enfortir les comissions i una de les troncals ha de ser la d'economistes d'empresa". També va voler agrair a Salvador Alemany el fet d'haver acceptat "presidir la renovada comissió d'economistes d'empresa, la qual aportarà valor a molts col·legiats en l'exercici de la seva professió". El degà del CEC va assegurar que "Alemany mereix el qualificatiu d'excepcional pel seu caràcter decidit, lúcid i emprenedor, innovador, líder i intuïtiu però programàtic alhora".


El president de SABA Infraestructuras, col·legiat de Mèrit i president de la Comissió d'Economistes d'Empresa del Col·legi d'Economistes de Catalunya Salvador Alemany va exposar el pla de treball inicial de la Comissió. En primer lloc va posar sobre la taula "la poca consciència de col-lectiu dels economistes d'empresa" i en aquest sentit va apostar per "inventariar-nos" fent un anàlisi de la situació professional dels col·legiats i les col·legiades economistes d'empresa per conèixer en quins sectors treballen, en quins àmbits dins l'empresa, quins càrrecs ocupen i com hi han accedit. El pla de treball inicial de la Comissió també passa per confirmar els membres que formen la Comissió, promoure grups homogenis de reflexió i debat, organitzar conferències i taules rodones tant genèriques com específiques i fer proposta d'accions i conferències formatives amb l'objectiu que els col-legiats i col-legiades amb més experiència en transmetin als que en tenen menys. "Tot plegat per ennoblir la professió com fan als Estats Units, sobretot pensant en els futurs economistes d'empresa", va destacar Alemany.


A continuació, Salvador Alemany va parlar de com enfocar l'actual crisi a l'empresa destacant que "tant a la vida com a l'empresa és molt important saber cap a on es vol anar i amb quins valors". Alemany també va defensar que "en un moment de canvi com l'actual, amb una crisi molt més greu que la del 2008, és moment de reaccionar" i va apostar per "l'economista intraemprenedor que és capaç de generar, impulsar i desenvolupar noves idees, propostes i projectes que suposen noves oportunitats de negoci per a l'empresa".