Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Una delegació de la ciutat xinesa de Xiangyang visita el CEC

Notícies

29 ago 2023

Una delegació de la ciutat xinesa de Xiangyang visita el CEC

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

5 punts

 1  Vots

Una delegació de representants administratius i comercials de la ciutat xinesa de Xiangyang han visitat el Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) per conèixer l'activitat del CEC i comentar l'actualitat econòmica i empresarial de Catalunya i Espanya.


A la trobada hi han assistit l'alcalde de la ciutat de Xiangyang, el vicecònsul de la Xina a Barcelona i el president de la Federació de Corporacions Xineses a Espanya, entre d'altres càrrecs polítics del govern de Xiangyang i representants d'empreses xineses.


Els responsables del govern de la ciutat han explicat els seus projectes econòmics i han mostrat el seu interès en col·laborar i treballar conjuntament en impulsar projectes comuns en sectors productius com ara la indústria automobilística, el turisme i l'agricultura, on Catalunya i la regió de Xiangyang són referents. També han reconegut el lideratge de Catalunya en relació a la cultura gastronòmica i han mostrat interès en què es pugui cooperar en aquest àmbit.


El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Carles Puig de Travy i el seu director executiu Toni Detrell han agraït a la delegació xinesa el seu interès en el Col·legi i s'han ofert a treballar per reforçar els llaços entre Catalunya i la Xina implicant al màxim d'institucions catalanes que s'hi vulguin sumar.


La visita de la delegació de Xiangyang s'emmarca en el conveni de col·laboració entre el Col·legi d'Economistes de Catalunya i la Federació de Corporacions Xineses a Espanya, associació formada per empreses comercials xineses i altres organitzacions econòmiques i particulars que intervenen fent negocis i creant empreses a Espanya.

 

[+] veure nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA