Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Carles Puig de Travy, doctor per la Salle-URL

Notícies

27 jul 2023

El degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Carles Puig de Travy, doctor per la Salle-URL

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya Carles Puig de Travy ha estat nomenat doctor per La Salle Campus Barcelona-Universitat Ramon Llull (URL) en un acte en què ha defensat la seva tesi titulada "L'auditoria de comptes a Espanya: Des de la Llei 19/1988 fins la Llei 12/2015 i els seus efectes" (traducció del títol original en castellà: La auditoría de cuentas en España: Desde la Ley 19/1988 hasta la Ley 12/2015 y sus efectos), dirigida pel Dr. José Daniel Barquero Cabrero, el Dr. Francesc Miralles Torner i el Dr. August Climent Ferrer.


El tribunal de la tesina ha està integrat pel president, el Dr. Oriol Amat i Salas; la secretària, Dra. Àngels Fitó Bertran; i el vocal, Dr. Alfredo Rocafort Nicolau.


A la tesi, el Dr. Carles Puig de Travy aprofundeix en la comprensió de la realitat social de l'auditoria, la seva utilitat i efectivitat, el seu valor present i futur, així com el seu marc legal, tant des del punt de vista multicultural com de la seva evolució. A la tesi s'ha dut a terme una investigació empírica mitjançant una enquesta cursada a un ampli col·lectiu sota un paradigma interpretatiu per comprendre l'auditoria, així com sota un paradigma crític per canviar-la. Com a resultat de la recerca, a la tesi es determinen els reptes que permeten projectar l'auditoria cap a un camí sostenible obrint noves oportunitats de desenvolupament futur que, sens dubte, passen per una governança molt proactiva de les organitzacions; orientada a la consecució de valor afegit, així com a la cultura del canvi que facilita les transformacions necessàries per donar resposta a les expectatives creixents que el mercat demanda. També es proposa un model de negoci flexible que s'adapta a organitzacions de diferent mida, caràcter i fins i tot amb diferents estils de gestió. El model estableix els aspectes fonamentals que proporcionen el marc general havent de modelar-se en funció de les característiques de cada organització i on l'element destacable és la gestió del capital humà. També defensa que els altres recursos s'orientin vers l'objectiu de formar equips de professionals preparats, multidisciplinaris i amb una combinació d'habilitats que afavoreixin un lideratge compartit amb una clara orientació a la qualitat i als valors ètics.

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA