Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Cooperativisme i Transformació Social. Mondragón 2024

Notícies

30 gen 2024

Cooperativisme i Transformació Social. Mondragón 2024

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

Les cooperatives, les societats laborals, les ONG són un tema capdal de la Comissió d'Economia Social del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Per aquest, ha organitzat aquest dimarts 30 de gener la taula rodona "Cooperativisme i Transformació Social. Mondragón 2024", en la que s'ha analitzat el paper de les cooperatives en el món actual.

 


El cooperativisme com model econòmic i social es basa en la cooperació i en la solidaritat entre membres de la cooperativa. Aquestes són empreses que pertanyen als seus membres i que es regeixen per uns principis d'autogestió, de democràcia, i de participació S'incerten a la comunitat on viuen i obtenen una transformació social, canviant les estructures socials i econòmiques per aconseguir una major justícia i equitat.

 

Ander Etxeberria, director de Difusió Cooperativa - Corporación MONDRAGON, i Guillem Llorens, president de l'Associació Economia Social de Catalunya i president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya i de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, han participat en la taula rodona.

 

La presidenta de la Comissió d'Economia Social, Maite Soler, ha estat la moderadora.

 

 


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA