Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • La Comissió d’Economia del Coneixement i Innovació del CEC i l’associació 22@NETWORK BCN aborden en un acte virtual les prioritats per posicionar Barcelona com a referent en innovació [VIDEO]

Notícies

8 abr 2021

La Comissió d’Economia del Coneixement i Innovació del CEC i l’associació 22@NETWORK BCN aborden en un acte virtual les prioritats per posicionar Barcelona com a referent en innovació [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col·legi d'Economistes de Catalunya i la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 del 22@NETWORK BCN (associació formada per empreses i entitats ubicades al districte 22@Barcelona que entenen que la innovació i el coneixement han de ser part activa de la seva organització) han organitzat conjuntament un webinar en el marc del cicle "Districtes Innovadors: Nova indústria, coneixement i desenvolupament econòmic" sobre el futur de les ciutats. Aquest primer webinar celebrat el 7 d'abril ha aprofundit en el concepte de districte innovador com agent articulador de la innovació per impulsar el desenvolupament d'una ciutat més ecològica, més digital, més inclusiva i més resilient.


Com seran les ciutats del futur amb districtes industrials? Com fer-ho sostenible? Quins seran els factors clau en els models d'èxit i com serà el futur del treball? Quines inversions i condicions són necessàries? Què necessita la ciutadania i el món empresarial? Aquestes han estat algunes de les qüestions plantejades en un webinar moderat pel president de la Comissió d'Innovació - Indústria 4.0 de 22@NETWORK BCN i director executiu de la Fundació KIMbcn Antoni Paz i el vicepresident de la Comissió d'Economia del Coneixement i Innovació del Col-legi d'Economistes de Catalunya Jordi Martí, en què hi han participat el president de 22@NETWORK BCN Enric Urreta, el membre de KNOWURBANNET i professor del Departament de Dret Públic de la Universitat Rovira i Virgili Santiago Castellà, el membre del Comitè Assessor de 22@NETWORK BCN i Steering Commitee del Global Institute of Innovation Districts (GIID) Miquel Barceló i el professor d'Estudis d'Economia i Empresa a la Universitat Oberta de Catalunya i investigador del Grup de Recerca KIMO Agustí Canals.


Durant el webinar s'han abordat les prioritats, en termes d'innovació, per transformar el districte 22@ en una plataforma científica - tecnològica que posicioni a Barcelona com una de les ciutats més dinàmiques i innovadores en l'àmbit internacional promovent la implantació i el desenvolupament de projectes estratègics i afavorint la projecció internacional de l'activitat empresarial, científica i innovadora del territori.


El segon webinar del cicle "Districtes Innovadors: Nova indústria, coneixement i desenvolupament econòmic" tindrà lloc el proper 5 de maig i tractarà sobre com impulsar la innovació i la seva avaluació, prioritats i retorn.