Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya s’adhereix al ‘Manifest per a una Economia amb Propòsit’

Notícies

28 jun 2023

El Col·legi d’Economistes de Catalunya s’adhereix al ‘Manifest per a una Economia amb Propòsit’

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El Col·legi d'Economistes de Catalunya i més de 200 entitats més s'han adherit al 'Manifest per una Economia amb Propòsit' que fa una crida per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat amb el propòsit d'un triple impacte econòmic, social i ambiental.


El manifest, encapçalat per Respon.cat, busca mostrar públicament les empreses com a motor de canvi des d'uns valors de compromís i creant valor compartit.


El manifest situa l'economia circular, la transició energètica, l'empresa saludable, la gestió de la diversitat i la igualtat de gènere, entre d'altres, com un "gran salt" en el món corporatiu però deixa clar que "queda camí per recórrer" i fa una crida a "repensar" el paper social de l'empresa "tradicionalment centrat en crear ocupació i riquesa".


Amb tot, reclama a les empreses que desenvolupen la seva activitat a Catalunya que apliquin la "cultura del propòsit" i abordin "els reptes ambientals socials i de governança amb un model empresarial arrelat al territori, sensible a les necessitats i orientat a transformar el món per fer-ne un espai més resilient".

[+] veure 'Manifest per una Economia amb Propòsit'

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA