Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya s’adhereix a l’Aliança Catalunya 2030

Notícies

27 gen 2023

El Col·legi d’Economistes de Catalunya s’adhereix a l’Aliança Catalunya 2030

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

El degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) Carles Puig de Travy ha signat aquest matí l'adhesió del CEC a l'Acord nacional per a l'Agenda 2030 a Catalunya després d'haver aportat els compromisos per a la localització dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, tal i com requereix l'Acord nacional per a l'Agenda 2030. D'aquesta manera, el CEC passa a ser dels primers col·legis professionals a formar part de l'Aliança Catalunya 2030.


La signatura de l'adhesió ha tingut lloc en el marc de la 4a reunió plenària de l'Aliança Catalunya 2030 i que ha presidit la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Teresa Jordà i Roura. A l'acte també hi ha participat el conseller de Drets Socials Carles Campuzano i Canadés; la secretària d'Acció Climàtica Anna Barnadas; i la secretària d'Infància, Adolescència i Joventut Núria Valls i Carol.


Per part del CEC hi ha assistit el mateix degà acompanyat de la membre de la Junta de Govern i presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del CEC Ana Garcia Molina.


L'Aliança Catalunya 2030 és un partenariat entre entitats públiques i privades on es comparteixen els compromisos de país per fer realitat els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).


El fonament de l'Aliança resideix en l'Acord nacional per a l'Agenda 2030, que ofereix una visió compartida sobre com contribuir a avançar en la consecució dels ODS i defineix el rol i el compromís que han d'adquirir els diferents agents socials de Catalunya (sector públic; àmbit empresarial, sindical i professional; universitats i centres de recerca; societat civil organitzada i ciutadania) per crear "un futur que no deixi ningú enrere i no superi la capacitat de càrrega de la natura", i "fer de Catalunya i el món un lloc millor l'any 2030".


L'Acord nacional, aprovat pel Govern el 18 de febrer de 2020, està obert a tota la ciutadania i totes aquelles entitats públiques i privades que s'hi adhereixin, amb compromisos concrets per assolir els ODS.

 

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA