Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Oriol Amat i Salas assumeix el deganat del Col·legi d’Economistes de Catalunya en el tram final de l’actual mandat

Notícies

4 feb 2021

Oriol Amat i Salas assumeix el deganat del Col·legi d’Economistes de Catalunya en el tram final de l’actual mandat

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

L'Assemblea Extraordinària de Col·legiats/des ha ratificat el 4 de febrer el nomenament d'Oriol Amat i Salas com a nou degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC), el qual pren el relleu d'Anton Gasol Magriñà, qui ha liderat el CEC des del 2018. Durant aquests quasi tres anys de mandat de l'actual Junta de Govern, Oriol Amat i Salas ha ocupat la figura de vicedegà. Ara, tal i com es va anunciar el 2018 quan es va constituir la nova Junta de Govern, Oriol Amat i Salas assumeix les funcions de degà. El relleu s'havia d'haver fet en complir-se els dos anys del mandat de la Junta, però a causa de la COVID-19 es va endarrerir. Es fa ara en la recta final del mandat de l'actual Junta, per tal de donar compliment al compromís de la candidatura.


La voluntat d'Oriol Amat i Salas com a degà del CEC és culminar els objectius marcats per la Junta de Govern constituïda el 2018. "Donat el poc marge de temps que queda a l'actual Junta i que encara estem amb pandèmia, cal ser realista amb els objectius que es podran assolir", assegura Oriol Amat. "Essencialment, es tracta de treballar d'acord amb el lema del CEC, 'Al servei dels professionals de l'economia i de l'empresa', de manera que tots els col·legiats i col·legiades se sentin partícips del Col·legi proveint de serveis de qualitat tant als despatxos professionals com també als economistes d'empresa -en tota la seva varietat sectorial i de perfils professionals-, als que exerceixen la professió com a autònoms, als que estan al servei de les administracions públiques, a l'ensenyament o a la prestació de serveis", afegeix el nou degà.


L'Assemblea Extraordinària de Col·legiats/des també ha ratificat el nomenament de Xavier Subirats Alcoverro com a nou vicedegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, el qual ocupava des del setembre del 2018 el càrrec de secretari de la junta de govern. D'altra banda, ha aprovat que la fins ara vocal de la junta de govern del CEC Elisabet Bach Oller passi a ocupar el càrrec de secretària.


Amb els canvis aprovats, la junta de govern del CEC estarà constituïda pels següents membres: Oriol Amat i Salas (degà); Xavier Subirats Alcoverro (vicedegà); Lluís Bigas de Llobet (president de la seu de Girona); Josep Maria Riu Vila (president de la seu de Lleida); Miquel Àngel Fúster Gómez del Campo (president de la seu de Tarragona); Elisabet Bach Oller (secretària), Carme Garcia Jarque (tresorera); Miquel Morell Deltell (interventor); Alfred Albiol Paps, Emilio Álvarez Pérez-Bedia, Mª Josep Arasa Alegre, Carme Casablancas Segura, Nacho Cornet Serra, Berta Ferrer Berta, Benito Garcia Débora, Jaume Menéndez Fernández, Ester Oliveras Sobrevias, Ivan Planas Miret i Sofía Rodríguez Rico (vocals); Jesús Álvarez Rabanal, Arnau Farré Andreu, Anton Gasol Magriñà, Carlos Puig de Travy i Eduard Soler Villadelprat (consellers).

 

[+] Nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA