Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi inaugura una exposició per posar en valor la contribució de les dones economistes

Notícies

6 mar 2020

El Col·legi inaugura una exposició per posar en valor la contribució de les dones economistes

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

3 punts

 1  Vots

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona el 8 de març, el Col·legi d'Economistes de Catalunya inicia una exposició centrada en les dones economistes que han tingut un paper rellevant al llarg de la història i la contribució de les quals ha estat sovint ignorada o relegada a un segon pla.


L'objectiu de la mostra és destacar les aportacions a la societat i a la ciència econòmica que han realitzat les dones economistes.


Durant el proper any, al hall d'entrada del Col·legi d'Economistes s'exposarà cada mes un plafó diferent amb les principals contribucions realitzades per un total de 12 dones economistes.


Els plafons explicaran la vida i obra d'economistes a nivell internacional com Rosa Luxemburg, Joan Violet Robinson o Elinor Ostrom, primera dona a rebre el premi Nobel d'Economia. A l'exposició també hi tindran presència dones economistes catalanes com Muriel Casals o la col·legiada de mèrit Mercè Sala Schonorkoswki, protagonista durant el mes de març.


L'exposició, patrocinada per Basi Group, és una iniciativa de la Comissió d'Economia de la Igualtat i Diversitat del Col·legi presidida per l'economista Ester Oliveras.


El Col·legi d'Economistes de Catalunya és una entitat compromesa amb la igualtat de gènere i en aquest sentit es va adherir al 'Decàleg per l'equitat de gènere en l'àmbit dels col·legis professionals de Catalunya. El nostre clam per l'equitat' impulsat per la Comissió de Dones i d'Igualtat de l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA