Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya reconeix el director general de Fira de Barcelona Constantí Serrallonga com a economista d’empresa de l’any

Notícies

20 oct 2022

El Col·legi d’Economistes de Catalunya reconeix el director general de Fira de Barcelona Constantí Serrallonga com a economista d’empresa de l’any

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

En el marc dels diversos premis i reconeixements a professionals de l'economia i l'empresa que es lliuren cada any coincidint amb la Jornada dels Economistes, el Col·legi d'Economistes de Catalunya (CEC) distingeix Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, amb el Premi de Reconeixement a l'Economista d'Empresa 2022.

 

Amb aquest guardó el CEC reconeix la trajectòria d'un professional d'empresa amb un perfil molt rellevant, el qual ha desplegat càrrecs d'alta responsabilitat en diferents àmbits públics-privats com són la sanitat, el transport, l'empresa logística, la gestió municipal i la institució firal.

 

El CEC fa especial esment a la seva tasca a Fira de Barcelona, impulsant l'activitat firal de forma molt significativa en els darrers anys malgrat el context complex i en un sector molt afectat per la pandèmia de la COVID-19.

 

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), ha realitzat programes de formació en economia de la salut i gestió de serveis sanitaris (UB), així com el Programa de Desenvolupament Directiu i l'Advanced Management Program de l'IESE i el Programa de Finances Internacionals d'ESADE. Ha estat director-gerent de l'Hospital General de Manresa, conseller delegat a Transports Metropolitans de Barcelona, conseller delegat de l'operador logístic internacional grup Tradisa/Agora i gerent de l'Ajuntament de Barcelona. Des del novembre de 2015 és director general de Fira de Barcelona.

 

El Col·legi d'Economistes de Catalunya lliurarà aquest i d'altres premis en el marc del Sopar dels Economistes que tindrà lloc el 27 d'octubre a Barcelona.


[+] veure nota de premsa

Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA