Col·legi d'Economistes de Catalunya Ir a la página inicial de CEC

Tornar al Menú

  • Estàs en:
  • Jornada amb Lefebvre sobre com crear valor per al despatx mitjançant la tecnologia i la intel·ligència artificial [VIDEO]

Notícies

18 mai 2023

Jornada amb Lefebvre sobre com crear valor per al despatx mitjançant la tecnologia i la intel·ligència artificial [VIDEO]

Notícies del Col·legi

Voti:

Resultats: 

0 punts

 0  Vots

La Comissió de Transformació Digital del Col·legi d'Economistes de Catalunya i Lefebvre van organitzar una jornada per abordar com es crea valor al despatx mitjançant la tecnologia i la intel·ligència artificial.


La presidenta de la Comissió de Transformació Digital del CEC Dolors Mateu va donar la benvinguda a l'acte, mentre que el director de comunicació de Lefebvre Agustín Born va exposar com Lefebvre incorpora la intel·ligència artificial generativa a la búsqueda d'informació jurídica.

 

El consultor i assessor de despatxos professionals Ignasi Vidal va abordar estratègies i optimització per a despatxos professionals parlant de l'impacte de la intel·ligència artificial en àrees com el tamany del despatx, la producció de serveis, els emprenedors interns, el portafoli de serveis estratègics, la comunicació i el desenvolupament comercial i el futur del despatx.


A continuació va tenir lloc una taula de debat moderada pel mateix Ignasi Vidal amb experiències pràctiques de despatxos en desenvolupament de negoci, intel·ligència artificial o eines de producció. Hi van participar el director de desenvolupament de Mercats d'Assessoria i Empresa de Lefebvre Antoni Román, el responsable de desenvolupament de negoci de Lladó Grup Consultor Antoni Romero i del responsable de producte de despatxos a Sage Juan Miquel Rueda.

 


Comparteix-nos:  

Cerca en 1 click

SEU DE BARCELONA

SEU DE GIRONA

SEU DE LLEIDA

SEU DE TARRAGONA